Cafe Den Driehoek

Vind je het leuk om een potje te darten? Poolen? Tafelvoetballen? Of een spannend kaartspel? Dan ben je in Café Den Driehoek op de juiste plaats. Altijd gezellig, alles mag en niets moet!


Lekker op je gemak je weekend doorkomen, of af en toe eens door de weeks heerlijk bijkletsen of op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws, in ons gezellige café is altijd wel wat te beleven.


Feestje?

Het café van Den Driehoek is een mooie locatie om een feestje te geven. Dat kan van maandag tot en met vrijdag. Vraag naar de mogelijkheden!
Ook organiseren we regelmatig leuke activiteiten. Zo zijn de Formule 1 wedstrijden of spannende voetbal wedstrijden regelmatig op een groot beeldscherm te bekijken. Natuurlijk staan we open voor tips en ideeën die jullie aan ons door kunnen geven.


Tijdens de Kermis en Carnaval zijn het Café en de Zaal samen geopend. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat we altijd een op maat gemaakt programma presenteren met voor ieder wat wils. Den Driehoek staat bekend om de vele goede bands die tijdens deze evenementen spelen, maar ook om de bekende artiesten die dan op komen treden.


In onze agenda wordt dan ook altijd ruim van te voren aangegeven wat we tijdens deze dagen doen, zodat u er ook bij kunt zijn!!