'Menu du Chef' Najaarsmenu


25 september 2015
Naast onze standaard menukaart serveren wij in ons restaurant voor u weer een nieuwe 3 gangen Menu du Chef (najaarsmenu)!


Voorgerecht

“Caesar Salade”

Frisse seizoenssalade van reepjes gemarineerde kipfilet en ansjovis in combinatie met gekookt ei, broodcroutons, fetakaas en knoflookdressing


Of:


Lichtgebonden paddenstoelensoep met ringetjes bosui en een laagje room geserveerd met een vers afgebakken maïsbroodje en notentapenade


Hoofdgerecht

Gebakken filet van Australische Koningsvis op een bedje van tomatenrisotto en geserveerd met witte wijnsaus


Of:


Zacht gegaard stukje rundersukade begeleid door een saus van boerenmosterd geserveerd op een stamppotje van rauwe andijvie en een plakje baconchips



Dessert

“Glacé Amaretto”

Coupe gevuld met in Amaretto gemarineerde bitterkoekjes

geserveerd met tiramisu, Amaretto-ijs en chocoladeschuim


De prijs voor dit 3 gangen najaarsmenu: € 22,50



Terug naar overzicht nieuws