Jubileumveiling Harmonie ODIO op 9 oktober


25 september 2015
De jubileumveiling is een gezellige avond in Den Driehoek op 9 oktober 2015 vanaf 20.00 uur. De hele avond worden leuke kavels aangeboden die per opbod aan de hoogste bieder worden verkocht. 

Hierbij treden Wim van der Valk en Mark van der Lee op als presentator om de spullen en diensten aan de man te brengen. De kavels zijn heel divers. Er is een luchtballonvaart, maar ook kaarten voor PSV inclusief shirt met handtekeningen van de spelers.


Daarnaast is er voor elk wat wils met verrassende grote en kleinere kavels. Uiteraard zitten er ook heel ludieke kavels bij van prominente mensen uit Vinkel.


Waarom hiernaartoe gaan?

Allereerst ga je hiernaartoe voor een leuke avond. Een avond met de goede zorgen van Den Driehoek en om mooie kavels te scoren. Daarnaast krijg je zo de kans om ODIO te steunen. De kosten als harmonie blijven stijgen, terwijl de subsidie verder krimpt. Tijdens de jubileumveiling kun je ODIO een duwtje in de rug te geven zodat muziek voor Vinkel behouden blijft. Hierdoor kan je ons blijven zien op eigen evenementen maar bijvoorbeeld ook op de spullenmarkt en de Dolle avond.


Overzicht alle kavels Jubileumveiling Harmonie OdioTerug naar overzicht nieuws