Kerst- en Nieuwjaarsarrangement


8 november 2018
Speciaal voor tijdens de feestdagen serveren wij een feestelijke a la carte kaart met gerechten die passen bij de warme dagen van Kerstmis en Nieuwjaar.

Deze gerechten serveren we van 26 december 2018 t/m 1 januari 2019.

 

RESERVEREN
Voor vragen en reserveringen kunt u contact met ons opnemen.

Koude voorgerechten

Alle voorgerechten en soepen worden geserveerd met diversen soorten brood en kruidenboters

 
   
Zalm met Garnalen

Combinatie van gerookte zalm op rucolasalade en cocktail van Hollandse garnalen geserveerd met rode grapefruit, limoenmayonaise en zeewierkoekje

€ 11,50
   

Scampi's

Op Oosterse wijze bereidde spies met gemarineerde  scampi’s in tempura geserveerd op een frisse salade met Hollandse garnalen met zeewier en saffraanmayonaise

€ 13,50
   
Pulled Porc
Taartje van Pulled Porc met truffel en bosui geserveerd tussen broodcroutons begeleid door piccalillysaus, uienchutney, bieslook, boerenspekjes en Amsterdamse uitjes
€ 10,50
   
Gerookte Kip
Winterse salade geserveerd met gerookte kipfilet, diverse soorten nootjes, geitenkaas en ananas
€ 10,75
   

Carpaccio

Op Italiaanse wijze geserveerde carpaccio van runderlende met pestodressing begeleid door pijnboompitjes, rode ui, gemarineerde tomaat, oude kaas en een huisgebakken kaasstengel

€ 11,50
   

Kalf met Eendenlever

Salade van rosé gebakken kalfsfilet en plakjes eendenleverpaté geserveerd met roergebakken oesterzwammen en truffelmayonaise

€ 12,75
   

Tomatensoep

Heerlijke tomatensoep met room en echte ballen uit eigen keuken

€ 5,50
   

Goulashsoep

Lichtpikante, goed gevulde Goulashsoep geserveerd met een spiesje van chorizo worstjes en een paprikabroodje

€ 6,50
   
Bospaddenstoelensoep

Romige soep van diverse soorten wilde paddenstoelen en een vleugje kerrie geserveerd met een laagje mosterdroom, notentapenade en krokant gebakken knoflookcroutons

€ 7,50
   
Soepentrio

Combinatie van drie van bovenstaande soepen geserveerd met een vers afgebakken mini tomatenbroodje

€ 8,50
   
Zeeman's schuitje
Romige kreeftensoep met coquilles en Hollandse garnalen geserveerd met spies van gebakken scampi’s begeleid door rouille en krokant gebakken broodcroutons
€ 13,50
   
Gamba's in smoking
Met licht rookspek omwikkelde gamba’s uit de oven, geserveerd met puree en een warme zeewierdressing    
 € 16,50
   
Boerenkool / Geitenkaas

Krokant gebakken burgertjes van boerenkoolstamppot met licht gesmolten geitenkaas geserveerd met een kruidencrème, walnoten en tijmhoningsaus

€ 13,50
   
   

Vis, Vega, Vlees en Wild Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en begeleidend aardappel en groentegarnituur.

Bij de hoofdgerechten met een ● gemerkte gerechten kunnen ook als warm voorgerecht worden geserveerd 

 
   

Ricotta met Spinazie 

Cannelloni gevuld met ricotta en spinazie, geserveerd in tomatensaus met gebakken trostomaatjes en een bearnaisesaus

€ 19,50

1/2
€ 13,50
   
Chef's Zalm

Met olijfolie in de oven gegaarde verse zalm met gesmolten mozzarella geserveerd op aardappelpuree met gegratineerde mosselen en een zachte kreeftensaus met rivierkreeftjes, mosselen en garnalen

€ 21,50
   
Zeeduivel / Krab

Oosterse combinatie van zeeduivel en krab met licht gerookte knoflook geserveerd in een pannetje met linzen en oesterzwammen begeleid door wasabi chips

€ 24,50
   
Kabeljauw / Scampi's

Op de huid gebakken kabeljauwfilet in combinatie met een spiesje van gemarineerde scampi’s
geserveerd op aardappelpuree en een witte wijnsaus

€ 22,75
   
Hazenpeper ●

Roombotersoes gevuld met verfijnde Hazenpeper, geserveerd met notentapenade en veenbessencompôte

€ 22,50

1/2
€ 13,50
   

Bavette / Pulled beef

Combinatie van rosé gebakken Ierse bavette en gestoofd runder plukvlees begeleid door aardappelpuree met notentapenade en rode wijnsaus met sjalotten

€ 21,00
   
Ossenhaaspuntjes ●

Op Oosterse wijze roergebakken ossenhaaspuntjes met gebakken champignons, ui en cashewnootjes geserveerd in een licht pikante saus begeleid door huisgebakken wasabi kroepoek

€ 22,50

1/2
€ 14,50
   

Surf en Turf

Een verrassende combinatie van biefstuk van de haas en een krokant gebakken gamba in smoking geserveerd met een krachtige saus van rode Port met een vleugje knoflook en Teriyaki

€ 24,75
   
Tournedos Rossini

Botermalse biefstuk van Hollandse runderhaas (naar eigen keuze gebakken) begeleid door plakken licht gesmolten eendenlever en Maderasaus geparfumeerd met truffel

150 gram
€ 26,50

180 gram
€ 29,50
   
Kalfsduo

Combinatie van Kalfshaasbiefstuk en krokant gebakken zwezerik geserveerd met een romige cognacsaus en cantharellen

€ 26,00
   
Hert
Rosé gebakken hertfilet geserveerd een saus van rode Port met veenbessen begeleid door een gepoft kaneel appeltje en gefrituurde rozemarijn
€ 26,00
   
Schnitzel

Op grootmoeders wijze bereidde schnitzel geserveerd op gebakken champignons met spek en uitjes begeleid door een champignonroomsaus

€ 15,50
   

Voor alle vragen over wensen met betrekking tot o.a. diëten, gluten, allergieën of vegetarische gerechten kunt u uiteraard bij onze mensen van de bediening terecht en zij zullen u zo goed mogelijk adviseren.


Ook geven ze u graag wat meer advies of informatie over onze wijnkaart.

   
   

Nagerechten en Koffie Specials

Alle nagerechten worden geserveerd met echte slagroom, chocolade en seizoensgarnituur

 
Mini Drieluik
Voor wie nog wil nagenieten van een klein dessert serveren we een bordje met 3 kleine verrassingen.

Ook ideaal te combineren met een kopje koffie of thee.

€ 4,00
   
Mandarijn / Speculaas

Puntje ijstaart van speculaas en mandarijnsorbetijs geserveerd met witte chocolademousse

€ 6,75
   
Ruby chocolade tompouce

Luchtig bladerdeeg gevuld met mousse van ruby chocolade
geserveerd met ruby roomijs, pistache siroop en gedroogde grandberries

€ 6,75
   
Bramen met Walnoten
Coupe gevuld met laagjes Griekse yoghurt, bramen, honing en walnoten crumble geserveerd met walnotenroomijs en bitterkoekjes 
€ 6,75
   
Nougatine

Mini nougatine schuimtaartje met nougat en hazelnoot crumble geserveerd met roomijs van gezouten karamel en topping van Latte-Macchiato

€ 6,75
   
Dame Blanche
Boerenroomijs geserveerd met warme chocoladesaus, chocoladekrullen en slagroom
€ 6,75
   
Koffie of Thee Compleet
Kopje koffie, of thee met een glaasje huislikeur geserveerd met bonbons en een ijscreatie 
€ 6,75
   
Koffie Den Driehoek 
Kopje koffie met Vinkels appelflaplikeurtje, bonbons en tipje slagroom
€ 6,25
   
Brabantse Koffie
Kopje koffie geserveerd met ijs van Speculaas en een warme stroopwafel
€ 6,25
   
Oma's Koffie 
Kopje koffie met bonbons en een glaasje advocaat met slagroom
€ 6,25
   
Sheridan Koffie 
Kopje koffie geserveerd met een bolletje boerenroomijs overschonken met een sheridan-cream likeur
€ 6,25
   
Caffé Latte Macchiato

Op eigen wijze geserveerde Italiaanse koffie geserveerd met karamel, cappuccino en laagje melkschuim

geserveerd met een mini Latte Macchiato ijstaartje

 € 6,25


Terug naar overzicht nieuws