Menu du Chef 'Zomer 2013'


14 juni 2013
Buiten onze menukaart om serveren wij voor u een 3 gangen Menu du Chef. Vanaf vandaag (vrijdag 14 juni) hebben we weer een nieuw menu met heerlijke zomerse gerechten.

Voorgerecht

Salade van reepjes roergebakken Maiskip met rode ui en oesterzwammen gedresseerd op een frisse salade van rucola en seizoensfruit geserveerd met kerriemayonaise

Of:

Romige aspergesoep met ei en peterselie geserveerd met spiesje van scampi’s en kleine tomaatjes



Hoofdgerecht

Gepocheerde tongfilets gevuld met verse zalm geserveerd op romige pasta met spinazie en rivierkreeftjes

Of:

Met Provençaalse kruiden gemarineerde rosé gebakken Entrecote
geserveerd met een kruidige jus van rode wijn en tijm



Dessert

"Aardbeien Romanoff"
Verse aardbeien en aardbeienroomijs overschonken met een luchtige saus van aardbeien en slagroom


 

De prijs voor dit 3 gangenmenu: € 22,50 

 



Terug naar overzicht nieuws