Speciaal aanbevolen: MENU DU CHEF


28 juni 2017
Naast onze menukaart serveren wij voor u een 3 gangen Menu du Chef, speciaal samengesteld voor de zomer van 2017!

Voorgerecht

“Vitello Tonato”

Rosé gebakken kalfsmuis in combinatie met zachte tonijnmayonaise geserveerd op rucolasalade met tonijn, kappertjes, tomaat, en rode ui 

 

Of:

 

“Bospaddestoelensoep”

Romige soep van diverse soorten wilde paddestoelen en een vleugje kerrie geserveerd met een krokant gebakken knoflook crouton 

 

Hoofdgerecht

“Kibbeling”

Krokant gebakken gemarineerde schelvisfilet geserveerd op stampotje van verse andijvie en een saus van Dijon mosterd

 

Of:

 

“Scharrelkip”

Met pesto en tomaat gevulde scharrelkipfilet geserveerd op romige pasta met aioli en oesterzwammen begeleid door tomatenjus en bietenchips

 

Dessert

“Nougatine”

Nougatine ijstaartje in combinatie  met mousse van grandberries geserveerd met crumble van hazelnoot en chocolade

 

De prijs voor dit 3 gangen menu: € 22,50



Terug naar overzicht nieuws