Afhaalgerechten Restaurant Den Driehoek

Geniet ook thuis van de lekkerste gerechten van Restaurant Den Driehoek. Geef uw bestelling tijdig aan ons door (telefoon: 073 - 532 1862) en haal de beste gerechten uit het restaurant op in onze cafetaria.


Erg handig en super lekker!


Voorgerechten

 
   
Bij alle voorgerechten kunnen we tegen een meerprijs stokbrood en kruidenboter serveren
   
Vispalet

Groene salade met gerookte paling, gerookte zalm, gerookte forel, krabsalade en Hollandse garnalen geserveerd met mosterd-dilledressing.

€ 9,25
   

Cocktail Duo

Combinatie van 2 cocktails van Hollandse garnalen en rode zalm geserveerd met cocktailsaus en een frisse salade.

€ 8,75
   
Carpaccio

Op Italiaanse wijze bereidde carpaccio van runderlende met naar keuze pestodressing of truffelmayonaise geserveerd met pijnboompitjes, rode ui, gemarineerde tomaat, oude kaas.

€ 9,25
   
Kippenreepjes

Maaltijdsalade gevuld met roergebakken reepjes kipfilet met gebakken ui, champignons en paprika geserveerd met diverse soorten noten, ananas en chilisaus.

€ 8,75
   
Vegetarische salade kaas

Vegetarische groene salade met boerenbrie, parels van geitenkaas en geraspte oude truffelkaas geserveerd op een salade met walnoten, grove mosterd, boerenbroodcroutons en honingdressing.

€ 9,50
   
Bospaddenstoelen

Romige truffelpasta gevuld met roergebakken paddenstoelen en notentapenade geserveerd met gesmolten mozzarella en tijmhoning.

€ 9,50
   
   

Soepen

Bij alle soepen serveren we stokbrood met kruidenboter


 
Tomatensoep 

Heerlijke tomatensoep uit eigen keuken geserveerd met verse selderij, room en echte ballen

€ 5,00
   

Bospaddenstoelensoep

Lichtgebonden paddenstoelensoep met ringetjes bosui en een laagje room.

€ 6,00
   
Aspergesoep

Overheerlijke huisgemaakte aspergesoep met reepjes ham, peterselie, groene asperges en gekookt ei.

€ 6,00
   
   
   

Vis hoofdgerechten

 

Alle hoofdgerechten serveren we met frietjes of gebakken aardappelen, 1 soort warme groenten en een schaaltje rauwkost  

   
Chef's Zalm

Met olijfolie in de oven gegaarde verse zalm met gesmolten mozzarella geserveerd op een zachte kreeftensaus met rivierkreeftjes, mosselen en garnalen.

€ 17,00
   
Kabeljauw

Mootje op de huid gebakken kabeljauwfilet geserveerd met aardappelpuree en een romige bieslooksaus.

€ 17,50
   
Scampi's

In pikante olie gebakken gemarineerde scampi’s geserveerd op romige pasta met zeewier, bosui, geroosterde sesamzaadjes en chilisaus.

€ 19,00
   
   

Vlees hoofdgerechten

 
Alle hoofdgerechten serveren we met frietjes of gebakken aardappelen, 1 soort warme groenten en een schaaltje rauwkost  
   
Schnitzel

Op grootmoeders wijze bereide schnitzel geserveerd op gebakken champignons met spek en uitjes begeleid door een champignonroomsaus.

€ 14,50
   
Spare-Ribs

Overheerlijke zoet-pittig geglaceerde spare-ribs uit eigen keuken geserveerd met chilimayonaise.

€ 16,00
   
Varkenshaas

Rosé gebakken medaillons van varkenshaas omwikkeld met plakjes spek geserveerd op aardappelpuree en een romige cognacsaus.

€ 17,00
   
Ossenhaas puntjes

Op Oosterse wijze roergebakken ossenhaaspuntjes met gebakken champignons, ui en cashewnootjes geserveerd in een licht pikante saus begeleid door vers afgebakken kroepoek.

€ 18,50
   
Biefstuk

Botermalse biefstuk van Hollandse runderhaas geserveerd met een zachte peperroomsaus.

€ 19,50
   

 

Afhalen tijdens openingstijden restaurant

Deze gerechten zijn af te halen tijdens de reguliere openingstijden van ons restaurant:


Maandag  Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m zaterdag: 17.00 - 21.00 uur
Zondag*: 12.00 - 21.00 uur*


Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een 3 gangen Menu du Chef!


Voorgerecht

“Zalm duo”
Combinatie van gerookte zalm en tartaar van verse zalm geserveerd tussen broodcroutons begeleid door zeewiersalade met kappertjes, tomatensalsa en curry van gele peper 


Of:


“Aspergesoep”
Romige aspergesoep geserveerd met reepjes ham, gekookt ei, groene asperges en bieslook


Hoofdgerecht

Gebakken mootje van heilbotfilet in combinatie met gefrituurde groene asperge 
geserveerd op een bedje van pasta met tomaatjes, spinazie, pesto en rivierkreeftjes


Of:


“Kalfs Rib-eye”
Rose gebakken malse kalfs-ribeye van het “Joviander” kalf geserveerd met peterselie-knoflookboter, gefrituurde uienringen en gedroogde uitjes


Dessert

“Bosbes Cheesecake”

Puntje taart van romige cheesecake bereidt met limoen en bosbessen geserveerd met een bolletje ijs van cheesecake met citroen, bosbessen en bosbessenschuim


De prijs voor een 2 gangenmenu met keuze uit een voor- en een hoofdgerecht: €20,50


De prijs voor het 3 gangenmenu met keuze uit een voor- en een hoofdgerecht, en het dessert: €24,75