Menukaarten

Restaurant Den Driehoek heeft meerdere menukaarten. Met regelmaat presenteren wij ook een 'Speciaal Menu'. Denk bijvoorbeeld aan het asperge-, wild- of mosselseizoen.


Zoals u van ons gewend bent is er weel volop keuze voor de liefhebbers van vis en vlees. Sommige gerechten kunnen vegetarisch en of zelfs glutenvrij worden geserveerd. Zo is er voor ieder wat wils.


Allergenen menukaart

Voor alle wensen wat betreft allergenen verwijzen wij u graag naar onze met zorg samengestelde 'Allergenen Menukaarten'. Op deze kaarten staan alle 14 wettelijk bepaalde allergenen nauwkeurig omschreven. 



Voor alle vragen over allergieën kunt u natuurlijk altijd terecht bij onze medewerkers. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt om voor bepaalde afwijkingen van onze gerechten van de menukaart een meerprijs in rekening te brengen


Op de Dessertkaart staan eveneens weer verrassende nieuwe desserts en serveren we bij de koffie verschillende soorten koffiespecials. Deze koffie's serveren we met o.a. een speciaal glaasje likeur of een bolletje bijpassend boeren-ijs. Voor de liefhebber van een sigaartje presenteren we graag onze nieuwe sigarendoos met een keuze uit een 8-tal verschillende soorten sigaren.


De proeftafel: proeven, delen & genieten

Het idee van De Proeftafel is simpel: laat jezelf en vrienden verrassen door onze chef. Op tafel zetten wij een glazen draaischijf waarop wij, in vier proeverijen(gangen), verschillende gerechten en hapjes verspreiden. Vervolgens kunt u samen met uw gezelschap de schijf draaien en van alle gerechten genieten. Een tafeltje gezelligheid!




Meer informatie: www.deproeftafel.com


Menukaarten: 


 

STANDAARD MENUKAART 

Met volop keuze voor liefhebbers van vis en vlees. Sommige gerechten kunnen vegetarisch en of zelfs glutenvrij worden geserveerd. 


>> Standaard menukaart

   

   

KERST- EN NIEUWJAARS ARRANGEMENT

Speciaal voor tijdens de feestdagen serveren wij voor u een feestelijke a la carte kaart met speciale gerechten die passen bij de warme dagen van Kerstmis en Nieuwjaar.

Deze gerechten serveren we van:
26 december 2017 t/m 1 januari 2018


>> Kerst en Nieuwjaars Arrangement

   

   

MENU DU CHEF

Speciaal aanbevolen!

Buiten onze menukaart om serveren wij een 3 gangen Menu du Chef.

>> Menu du Chef

   

   
  KINDERMENU
Speciaal voor de kinderen hebben we aparte menu's om lekker te smullen. Bij alle kinderenmenu’s wordt er bij het hoofdgerecht een leuke verrassing geserveerd. Dat is pas smakelijk eten!

>> Kindermenu
   

   
KLEINE KAART / LUNCHKAART
Onze kleine kaart is gevuld met lekkere lunchgerechten. Alle gerechten van deze kaart worden geserveerd tijdens onze openingstijden tot 17.00 uur


>> Kleine kaart
   

   
DESSERT- en KOFFIEKAART
Heerlijke, verrassende nagerechten of (speciale) koffie om uw diner af te sluiten. Ook heerlijk om te eten of te drinken op ons gezellige terras!

>> Dessert- en koffiekaart
   
   


WIJNKAART

Op onze speciale wijnkaart staan diverse verrassende wijnen. Voor de liefhebbers schenken we een glaasje Prosecco als apiritief en voor de gasten die nog wat willen naborrelen schenken we een heerlijke dessertwijn voor bij het dessert of verschillende glaasjes verschillende Port. Uiteraard ontbreekt de overheerlijke huiswijn ook niet. Neem snel een kijkje in de kaart of laat u adviseren wanneer u bij ons aan tafel schuift.


WIJNKAART

Bekijk onze uitgebreide wijnkaart of laat u adviseren wanneer u bij ons aan tafel schuift.

>> Wijnkaart

Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een 3 gangen Menu du Chef!


Voorgerecht

“Vitello Tonato”

Rosé gebakken kalfsmuis in combinatie met zachte tonijnmayonaise geserveerd op rucolasalade met tonijn, kappertjes, tomaat, en rode ui 


Of:


“Bospaddestoelensoep”

Romige soep van diverse soorten wilde paddestoelen en een vleugje kerrie geserveerd met een krokant gebakken knoflook crouton 


Hoofdgerecht

“Kibbeling”

Krokant gebakken gemarineerde schelvisfilet geserveerd op stampotje van verse andijvie en een saus van Dijon mosterd


Of:


“Scharrelkip”

Met pesto en tomaat gevulde scharrelkipfilet geserveerd op romige pasta met aioli en oesterzwammen begeleid door tomatenjus en bietenchips


Dessert

“Nougatine”

Nougatine ijstaartje in combinatie  met mousse van grandberries geserveerd met crumble van hazelnoot en chocolade


 

De prijs voor dit 3 gangen menu: € 22,50