Menukaarten

Restaurant Den Driehoek heeft meerdere menukaarten. Met regelmaat presenteren wij ook een 'Speciaal Menu'. Denk bijvoorbeeld aan het asperge-, wild- of mosselseizoen.


Zoals u van ons gewend bent is er weel volop keuze voor de liefhebbers van vis en vlees. Sommige gerechten kunnen vegetarisch en of zelfs glutenvrij worden geserveerd. Zo is er voor ieder wat wils.


Allergenen menukaart

Voor alle wensen wat betreft allergenen verwijzen wij u graag naar onze met zorg samengestelde 'Allergenen Menukaarten'. Op deze kaarten staan alle 14 wettelijk bepaalde allergenen nauwkeurig omschreven. 



Voor alle vragen over allergieën kunt u natuurlijk altijd terecht bij onze medewerkers. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt om voor bepaalde afwijkingen van onze gerechten van de menukaart een meerprijs in rekening te brengen


Op de Dessertkaart staan eveneens weer verrassende nieuwe desserts en serveren we bij de koffie verschillende soorten koffiespecials. Deze koffie's serveren we met o.a. een speciaal glaasje likeur of een bolletje bijpassend boeren-ijs. Voor de liefhebber van een sigaartje presenteren we graag onze nieuwe sigarendoos met een keuze uit een 8-tal verschillende soorten sigaren.


De proeftafel: proeven, delen & genieten

Het idee van De Proeftafel is simpel: laat jezelf en vrienden verrassen door onze chef. Op tafel zetten wij een glazen draaischijf waarop wij, in vier proeverijen(gangen), verschillende gerechten en hapjes verspreiden. Vervolgens kunt u samen met uw gezelschap de schijf draaien en van alle gerechten genieten. Een tafeltje gezelligheid!




Meer informatie: www.deproeftafel.com


Menukaarten: 


 

STANDAARD MENUKAART 

Met volop keuze voor liefhebbers van vis en vlees. Sommige gerechten kunnen vegetarisch en of zelfs glutenvrij worden geserveerd. 


>> Standaard menukaart

   

   

MENU DU CHEF

Speciaal aanbevolen!

Buiten onze menukaart om serveren wij een 3 gangen Menu du Chef.

>> Menu du Chef

   

   

ASPERGE GERECHTEN

Het seizoen is weer geopend. Naast onze standaard menukaart hebben we een speciale kaart met heerlijke aspergegerechten!

>> Asperge gerechten

   

   
  KINDERMENU
Speciaal voor de kinderen hebben we aparte menu's om lekker te smullen. Bij alle kinderenmenu’s wordt er bij het hoofdgerecht een leuke verrassing geserveerd. Dat is pas smakelijk eten!

>> Kindermenu
   

   
KLEINE KAART / LUNCHKAART
Onze kleine kaart is gevuld met lekkere lunchgerechten. Alle gerechten van deze kaart worden geserveerd tijdens onze openingstijden tot 17.00 uur


>> Kleine kaart
   

   
DESSERT- en KOFFIEKAART
Heerlijke, verrassende nagerechten of (speciale) koffie om uw diner af te sluiten. Ook heerlijk om te eten of te drinken op ons gezellige terras!

>> Dessert- en koffiekaart
   
   


WIJNKAART

Op onze speciale wijnkaart staan diverse verrassende wijnen. Voor de liefhebbers schenken we een glaasje Prosecco als apiritief en voor de gasten die nog wat willen naborrelen schenken we een heerlijke dessertwijn voor bij het dessert of verschillende glaasjes verschillende Port. Uiteraard ontbreekt de overheerlijke huiswijn ook niet. Neem snel een kijkje in de kaart of laat u adviseren wanneer u bij ons aan tafel schuift.


WIJNKAART

Bekijk onze uitgebreide wijnkaart of laat u adviseren wanneer u bij ons aan tafel schuift.

>> Wijnkaart

Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een 3 gangen Menu du Chef!


Voorgerecht

“Zalm duo”
Combinatie van gerookte zalm en tartaar van verse zalm geserveerd tussen broodcroutons begeleid door zeewiersalade met kappertjes, tomatensalsa en curry van gele peper 


Of:


“Aspergesoep”
Romige aspergesoep geserveerd met reepjes ham, gekookt ei, groene asperges en bieslook


Hoofdgerecht

Gebakken mootje van heilbotfilet in combinatie met gefrituurde groene asperge 
geserveerd op een bedje van pasta met tomaatjes, spinazie, pesto en rivierkreeftjes


Of:


“Kalfs Rib-eye”
Rose gebakken malse kalfs-ribeye van het “Joviander” kalf geserveerd met peterselie-knoflookboter, gefrituurde uienringen en gedroogde uitjes


Dessert

“Bosbes Cheesecake”

Puntje taart van romige cheesecake bereidt met limoen en bosbessen geserveerd met een bolletje ijs van cheesecake met citroen, bosbessen en bosbessenschuim


De prijs voor een 2 gangenmenu met keuze uit een voor- en een hoofdgerecht: €20,50


De prijs voor het 3 gangenmenu met keuze uit een voor- en een hoofdgerecht, en het dessert: €24,75