Asperge gerechten

Aspergesoep

Romige aspergesoep gevuld met reepjes ham, gekookte ei en bieslook geserveerd met een laagje mosterdroom en een vers afgebakken tomaten broodje 

€ 6,75
   

Asperges Traditioneel

Op oud Hollandse wijze bereidde asperges

geserveerd met traditioneel gekookte kloosterham, gekookt ei, bieslook, gewelde boter en nootmuskaat

€ 23,75
   

Portie Asperges

Portie asperges (bestaande uit 5 stuks) geserveerd met aardappelpuree, gekookt ei, bieslook en gewelde boter

dit serveren we als extra garnituur op tafel bij uw hoofdgerecht.

Dagprijs
   

Extra Asperges

Bij elk gerecht op de kaart kunt u aangeven of u dit gerecht geserveerd wilt hebben met enkele asperges.

De keuze is aan uzelf hoeveel asperges u graag zou willen hebben.

Dagprijs
Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een Menu du Chef!


Voorgerecht

'Carpaccio / Aspergesoep'

Combinatie van carpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitjes en oude Italiaanse kaas geserveerd met een kopje romige aspergesoep


Of:


'Zalm / Aspergesoep'
Combinatie van gerookte zalm geserveerd op een frisse salade met avocado begeleid door limoenmayonaise en een kopje romige aspergesoep


Hoofdgerecht

'Snoekbaars'

Met roomboter gebakken tongfilets begeleid door spinaziemousseline met rivierkreeftjes geserveerd met gepofte tomaatjes en een zachte bearnaisesaus


Of:


'Bavette'
Rosé gebakken bavette van jong Iers rundvlees geserveerd met gefrituurde uienringen en een saus van wilde tijm en grof gemalen peper


Dessert

'Aardbeien Romanoff

Coupe gevuld met verse aardbeien en aardbeien roomijs
met een saus van aardbeien, room, Advocaat en een vleugje Wodka 



De prijs voor een 2 gangenmenu met keuze uit een voor en een hoofdgerecht: €20,50


De prijs voor het 3 gangenmenu met keuze uit een voor en een hoofdgerecht, en het dessert: €24,75