Asperge gerechten

Aspergesoep

Romige aspergesoep gevuld met reepjes ham, gekookte ei en bieslook geserveerd met een laagje mosterdroom en een vers afgebakken tomaten broodje 

€ 6,75
   

Asperges Traditioneel

Op oud Hollandse wijze bereidde asperges

geserveerd met traditioneel gekookte kloosterham, gekookt ei, bieslook, gewelde boter en nootmuskaat

€ 23,75
   

Portie Asperges

Portie asperges (bestaande uit 5 stuks) geserveerd met aardappelpuree, gekookt ei, bieslook en gewelde boter

dit serveren we als extra garnituur op tafel bij uw hoofdgerecht.

Dagprijs
   

Extra Asperges

Bij elk gerecht op de kaart kunt u aangeven of u dit gerecht geserveerd wilt hebben met enkele asperges.

De keuze is aan uzelf hoeveel asperges u graag zou willen hebben.

Dagprijs
Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een Menu du Chef!

 

Voorgerechten

Hert

Cannelloni van licht gerookte hertenham gevuld met waldorfsalade geserveerd met perenchutney en een saus van rode curry

 

Of:

 

Paddestoelensoep

Romige soep van diverse soorten wilde paddenstoelen en een vleugje kerrie geserveerd met een laagje mosterdroom, notentapenade en krokant gebakken croutons

 

Hoofdgerechten

Kabeljauw

Op de huid gebakken mootje kabeljauwfilet met een romige dillesaus geserveerd met romige pasta en gefrituurde bloemkool

 

Of:

 

Hazenpeper

Pannetje gevuld met klassiek bereidde hazenpeper geserveerd met spruitjes, aardappelpuree, gepoft appeltje en een veenbeschutney

 

Dessert

Mandarijn / speculaas

Puntje ijstaart van speculaas en mandarijn sorbetijs geserveerd met witte chocolademousse

 


De prijs voor een 2 gangenmenu met keuze uit een voor en een hoofdgerecht: €20,50


De prijs voor het 3 gangenmenu met keuze uit een voor en een hoofdgerecht, en het dessert: €24,75