Asperge gerechten

Aspergesoep

Romige aspergesoep gevuld met reepjes ham, gekookte ei en bieslook geserveerd met een laagje mosterdroom en een vers afgebakken tomaten broodje 

€ 6,75
   

Asperges Traditioneel

Op oud Hollandse wijze bereidde asperges

geserveerd met traditioneel gekookte kloosterham, gekookt ei, bieslook, gewelde boter en nootmuskaat

€ 23,75
   

Portie Asperges

Portie asperges (bestaande uit 5 stuks) geserveerd met aardappelpuree, gekookt ei, bieslook en gewelde boter

dit serveren we als extra garnituur op tafel bij uw hoofdgerecht.

Dagprijs
   

Extra Asperges

Bij elk gerecht op de kaart kunt u aangeven of u dit gerecht geserveerd wilt hebben met enkele asperges.

De keuze is aan uzelf hoeveel asperges u graag zou willen hebben.

Dagprijs
Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een Menu du Chef!


Voorgerecht

Tonijn
Sandwich van tomatenbrood croutons gevuld met tartaar van verse tonijn met kappertjes en rode ui begeleid door rode peper salade en zeewiermayonaise


Of:


“Grootmoeders Groentesoep”
Runderbouillon zoals oma hem altijd maakte rijk gevuld met verse groente, vlees en echte ballen geserveerd met piccalilly


Hoofdgerecht

Visspies

In tempura gebakken spies van zalm, kabeljauw en garnalen geserveerd met gepofte tomaatjes en aioli


Of:


Kalfslende
Rose gebakken kalfslende in combinatie met zacht gegaard plukvlees geserveerd op een taartje van aardappelpuree met notentapenade en een sjalottensaus


Dessert

Najaars coupe

Coupe gevuld met laagjes Griekse yoghurt, bramen, honing en walnoten crumble geserveerd met walnotenroomijs en chocolade topping



De prijs voor een 2 gangenmenu met keuze uit een voor en een hoofdgerecht: €20,50


De prijs voor het 3 gangenmenu met keuze uit een voor en een hoofdgerecht, en het dessert: €24,75