Asperge gerechten

Aspergesoep

Romige aspergesoep gevuld met reepjes ham, gekookte ei en bieslook geserveerd met een laagje mosterdroom en een vers afgebakken tomaten broodje 

€ 6,75
   

Asperges Traditioneel

Op oud Hollandse wijze bereidde asperges

geserveerd met traditioneel gekookte kloosterham, gekookt ei, bieslook, gewelde boter en nootmuskaat

€ 23,75
   

Portie Asperges

Portie asperges (bestaande uit 5 stuks) geserveerd met aardappelpuree, gekookt ei, bieslook en gewelde boter

dit serveren we als extra garnituur op tafel bij uw hoofdgerecht.

Dagprijs
   

Extra Asperges

Bij elk gerecht op de kaart kunt u aangeven of u dit gerecht geserveerd wilt hebben met enkele asperges.

De keuze is aan uzelf hoeveel asperges u graag zou willen hebben.

Dagprijs
Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een 3 gangen Menu du Chef!


Voorgerecht

“Zalm duo”
Combinatie van gerookte zalm en tartaar van verse zalm geserveerd tussen broodcroutons begeleid door zeewiersalade met kappertjes, tomatensalsa en curry van gele peper 


Of:


“Aspergesoep”
Romige aspergesoep geserveerd met reepjes ham, gekookt ei, groene asperges en bieslook


Hoofdgerecht

Gebakken mootje van heilbotfilet in combinatie met gefrituurde groene asperge 
geserveerd op een bedje van pasta met tomaatjes, spinazie, pesto en rivierkreeftjes


Of:


“Kalfs Rib-eye”
Rose gebakken malse kalfs-ribeye van het “Joviander” kalf geserveerd met peterselie-knoflookboter, gefrituurde uienringen en gedroogde uitjes


Dessert

“Bosbes Cheesecake”

Puntje taart van romige cheesecake bereidt met limoen en bosbessen geserveerd met een bolletje ijs van cheesecake met citroen, bosbessen en bosbessenschuim


De prijs voor een 2 gangenmenu met keuze uit een voor- en een hoofdgerecht: €20,50


De prijs voor het 3 gangenmenu met keuze uit een voor- en een hoofdgerecht, en het dessert: €24,75