Biermenu

Vier gangen en vier biertjes... Voor nog geen vier tientjes!

De prijs van dit 4-gangendiner inclusief bierarrangement is € 39,50.

Voor

Citroen Radler gemarineerde zalm met groene salade.
Bier: Hoegaarden Wit

 

Tussen

Scampi's gebakken in bierbeslag

Bier: Leffe Dubbel

 

Hoofd

Beenham met biermarinade en bierbitterbal
Bier: Westmalle Tripel
 

Dessert

Chocolade mousse en kersenparfait
Bier: Hertog Jan Grande Prestige 


 

Hoegaarden Wit (4,9%)

Pittige koriander en een vleugje sinaasappelschil geven een verfrissend karakter. 

  Leffe Dubbel (6,5%)
Een herfstbruine kleur en een lichtzoete smaak van caramel.
     
 

Westmalle Tripel (9,5%)

Een goudgeel trappistenbier, met een fruitige geur en bittere toets.

 

Hertog Jan Grand Prestige (10%)

Een rijpe, volle smaak en een zoete afdronk.


 

Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een 3 gangen Menu du Chef!


Voorgerecht

“Vitello Tonato”

Rosé gebakken kalfsmuis in combinatie met zachte tonijnmayonaise geserveerd op rucolasalade met tonijn, kappertjes, tomaat, en rode ui 


Of:


“Bospaddestoelensoep”

Romige soep van diverse soorten wilde paddestoelen en een vleugje kerrie geserveerd met een krokant gebakken knoflook crouton 


Hoofdgerecht

“Kibbeling”

Krokant gebakken gemarineerde schelvisfilet geserveerd op stampotje van verse andijvie en een saus van Dijon mosterd


Of:


“Scharrelkip”

Met pesto en tomaat gevulde scharrelkipfilet geserveerd op romige pasta met aioli en oesterzwammen begeleid door tomatenjus en bietenchips


Dessert

“Nougatine”

Nougatine ijstaartje in combinatie  met mousse van grandberries geserveerd met crumble van hazelnoot en chocolade


 

De prijs voor dit 3 gangen menu: € 22,50


Contact gegevens

Den Driehoek

Brugstraat 34

5382 JD Vinkel


T. 073 532 18 62

BGG: 06 53 70 96 55 

F. 073 532 64 63

E. dendriehoek@hetnet.nl


K.v.K.:16025429