Biermenu

Vier gangen en vier biertjes... Voor nog geen vier tientjes!

De prijs van dit 4-gangendiner inclusief bierarrangement is € 39,50.

Voor

Citroen Radler gemarineerde zalm met groene salade.
Bier: Hoegaarden Wit

 

Tussen

Scampi's gebakken in bierbeslag

Bier: Leffe Dubbel

 

Hoofd

Beenham met biermarinade en bierbitterbal
Bier: Westmalle Tripel
 

Dessert

Chocolade mousse en kersenparfait
Bier: Hertog Jan Grande Prestige 


 

Hoegaarden Wit (4,9%)

Pittige koriander en een vleugje sinaasappelschil geven een verfrissend karakter. 

  Leffe Dubbel (6,5%)
Een herfstbruine kleur en een lichtzoete smaak van caramel.
     
 

Westmalle Tripel (9,5%)

Een goudgeel trappistenbier, met een fruitige geur en bittere toets.

 

Hertog Jan Grand Prestige (10%)

Een rijpe, volle smaak en een zoete afdronk.


 

Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een Menu du Chef!

 

Voorgerechten

Hert

Cannelloni van licht gerookte hertenham gevuld met waldorfsalade geserveerd met perenchutney en een saus van rode curry

 

Of:

 

Paddestoelensoep

Romige soep van diverse soorten wilde paddenstoelen en een vleugje kerrie geserveerd met een laagje mosterdroom, notentapenade en krokant gebakken croutons

 

Hoofdgerechten

Kabeljauw

Op de huid gebakken mootje kabeljauwfilet met een romige dillesaus geserveerd met romige pasta en gefrituurde bloemkool

 

Of:

 

Hazenpeper

Pannetje gevuld met klassiek bereidde hazenpeper geserveerd met spruitjes, aardappelpuree, gepoft appeltje en een veenbeschutney

 

Dessert

Mandarijn / speculaas

Puntje ijstaart van speculaas en mandarijn sorbetijs geserveerd met witte chocolademousse

 


De prijs voor een 2 gangenmenu met keuze uit een voor en een hoofdgerecht: €20,50


De prijs voor het 3 gangenmenu met keuze uit een voor en een hoofdgerecht, en het dessert: €24,75


Contact gegevens

Den Driehoek

Brugstraat 34

5382 JD Vinkel


T. 073 532 18 62

BGG: 06 53 70 96 55 

F. 073 532 64 63

E. info@dendriehoek.nl 


K.v.K.:16025429