Biermenu

Vier gangen en vier biertjes... Voor nog geen vier tientjes!

De prijs van dit 4-gangendiner inclusief bierarrangement is € 39,50.

Voor

Citroen Radler gemarineerde zalm met groene salade.
Bier: Hoegaarden Wit

 

Tussen

Scampi's gebakken in bierbeslag

Bier: Leffe Dubbel

 

Hoofd

Beenham met biermarinade en bierbitterbal
Bier: Westmalle Tripel
 

Dessert

Chocolade mousse en kersenparfait
Bier: Hertog Jan Grande Prestige 


 

Hoegaarden Wit (4,9%)

Pittige koriander en een vleugje sinaasappelschil geven een verfrissend karakter. 

  Leffe Dubbel (6,5%)
Een herfstbruine kleur en een lichtzoete smaak van caramel.
     
 

Westmalle Tripel (9,5%)

Een goudgeel trappistenbier, met een fruitige geur en bittere toets.

 

Hertog Jan Grand Prestige (10%)

Een rijpe, volle smaak en een zoete afdronk.


 

Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een 3 gangen Menu du Chef!


Voorgerecht

Combinatie van gerookte Zalm en Zalmcocktail geserveerd op rucolasalade met kappertjes en avocado met avocadocrème


Of:


“Chef´s Duo”
Combinatie van onze populaire Carpaccio met oude kaas en pestodressing en een kopje romige Mosterdsoep met uitgebakken spekjes en broodcroutons


Hoofdgerecht

Mootje gebakken Kabeljauwfilet met gemarineerde kleine Scampi´s uit de oven geserveerd met trostomaatjes en een witte wijnsaus met limoen en dille


Of:


“Driehoek Special”
Duo van grootmoeders Schnitzel en rosé gebakken Varkenshaas medaillon geserveerd op een bedje van gebakken champignons met spek en uien
en een romige cognacsaus


Dessert

“Aardbeien Romanoff”

Coupe gevuld met verse Aardbeien en aardbeien roomijs met een saus van aardbeien, room, Advocaat en een vleugje Wodka

 

De prijs voor dit 3 gangen menu: € 22,50


Contact gegevens

Den Driehoek

Brugstraat 34

5382 JD Vinkel


T. 073 532 18 62

BGG: 06 53 70 96 55 

F. 073 532 64 63

E. dendriehoek@hetnet.nl


K.v.K.:16025429