Kerst- en Nieuwjaarsarrangement

Speciaal voor tijdens de feestdagen serveren wij voor u een feestelijke a la carte kaart met speciale gerechten die passen bij de warme dagen van Kerstmis en Nieuwjaar.

 

Deze gerechten serveren we van 26 december 2017 t/m 1 januari 2018.

 

RESERVEREN IS NOG MOGELIJK.
Voor vragen en reserveringen kunt u contact met ons opnemen.

Koude voorgerechten

Alle voorgerechten en soepen worden geserveerd met diversen soorten brood en kruidenboters

 
   
Zalm en Paling

Bonbon van gerookte zalm en gerookte paling gevuld met salade van aardappel, truffel en gekookt ei geserveerd met kappertjes, bieslook, rode ui en remouladedressing

€ 12,75
   

Garnalen

Cocktail van Hollandse garnaaltjes, salade met gemarineerde garnalen en gebakken garnalen kroketje
geserveerd met rode grapefruit, tomaatjes en een zachte limoenmayonaise

€ 11,25
   
Scampi's
Op Oosterse wijze bereidde spies met gemarineerde scampi’s geserveerd op een frisse salade met Hollandse garnalen met zeewier en saffraanmayonaise
€ 13,50
   
Chef's Special
Combinatie van carpaccio met eendenlever, geitenkaas kroketje en kopje romige mosterdsoep begeleid door truffelmayonaise en amandelbrood
€ 12,50
   

Wintersalade

Winterse salade geserveerd met diverse soorten nootjes, geitenkaas, vijgen en broodcroutons

€ 10,75
   

Carpaccio

Op Italiaanse wijze geserveerde carpaccio van runderlende geserveerd met pestodressing begeleid door pijnboompitjes, rode ui, gemarineerde tomaat, oude kaas en een huisgebakken kaasstengel

€ 10,75
   

Tomatensoep

Heerlijke tomatensoep met room en echte ballen uit eigen keuken

€ 5,25
   

Winterbouillon

Krachtige ossenstaartbouillon met een klein scheutje Jagermeister geserveerd met een garnituur van boeren spekjes, gehakte walnoten en ringetjes zoete paprika 

€ 7,00
   
Bospaddenstoelen

Romige soep van diverse soorten wilde paddenstoelen en een vleugje kerrie geserveerd met een laagje mosterdroom, notentapenade en krokant gebakken knoflookcrouton

€ 7,50
   
Soepentrio

Romige soep van diverse soorten wilde paddenstoelen en een vleugje kerrie geserveerd met een laagje mosterdroom, notentapenade en krokant gebakken knoflookcrouton

€ 8,50
   
Zeeman's schuitje
Romige kreeftensoep met coquilles en Hollandse garnalen geserveerd met spies van gebakken scampi’s
begeleid door rouille en krokant gebakken broodcroutons
€ 13,50
   
Gamba's in smoking
Met licht rookspek omwikkelde gamba’s uit de oven geserveerd met puree en een warme zeewierdressing
 € 16,50
   
Wilde champignon / geitenkaas

Met stroganoff gehakt gevulde wilde champignon gegratineerd met geitenkaas en honingsaus

€ 10,50
   
Hazenpeper
Roombotersoes gevuld met verfijnde Hazenpeper geserveerd met notentapenade en veenbessencompote
€ 13,50
   
   

Vis, Vega, Vlees en Wild Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en begeleidend aardappel en groentegarnituur

 
   

Brie

Loempiaatjes gevuld met brie, gedroogde appeltjes en walnoten geserveerd met uienchutney, gebakken trostomaatjes, en een saus van Pedro Ximenez

€ 19,00

1/2
€ 12,50
   
Chef's Zalm

Met olijfolie in de oven gegaarde verse zalm met gesmolten mozzarella geserveerd op aardappelpuree met gegratineerde mosselen en een zachte kreeftensaus met rivierkreeftjes, mosselen en garnalen

€ 21,50

1/2
€ 14,50
   
Zeeduivel

Met rookspek omwikkelde zeeduivel medaillon
geserveerd met knolselderijmousseline en een warme zeewierdressing 

€ 22,50
   
Kabeljauw / Garnalen

Op de huid gebakken kabeljauwfilet in combinatie met gemarineerde grote garnalen geserveerd op aardappel[puree en een witte wijnsaus

€ 21,75
   
Ossenhaaspuntjes

Op Oosterse wijze roergebakken ossenhaaspuntjes met gebakken champignons, ui en cashewnootjes geserveerd in een licht pikante saus begeleid door huisgebakken wasabi kroepoek

€ 20,50

1/2
€ 14,50
   

Surf en Turf

Een verrassende combinatie van biefstuk van de haas en een spiesje van scampi’s in tempura geserveerd met een krachtige saus van rode Port met een vleugje knoflook en Teriyaki

€ 24,50
   
Tournedos

Botermalse biefstuk van Hollandse runderhaas (naar eigen keuze gebakken) geserveerd met een peperroomsaus

€ 24,75
   

Kalfsduo

Combinatie van Kalfshaasbiefstuk en krokant gebakken zwezerik geserveerd met een romige cognacsaus met cantharellen

€ 26,00
   
Hert

Combinatie van hertbiefstuk geserveerd op een preitaartje en winterstoofpotje van hert met paddenstoelen begeleid door gepoft appeltje en Jagermeistersaus

€ 26,00
   
Spare Ribs

Overheerlijke zoet-pittig geglaceerde spare-ribs uit eigen keuken geserveerd met chilimayonaise

€ 17,50
   
Schnitzel

Op grootmoeders wijze bereide schnitzel geserveerd op gebakken champignons met spek en uitjes begeleid door een champignonroomsaus

€ 15,50
   

Voor alle vragen over wensen met betrekking tot o.a. diëten, gluten, allergieën of vegetarische gerechten kunt u uiteraard bij onze mensen van de bediening terecht en zij zullen u zo goed mogelijk adviseren.


Ook geven ze u graag wat meer advies of informatie over onze wijnkaart.

   
   

Nagerechten en Koffie Specials

Alle nagerechten worden geserveerd met echte slagroom, chocolade en seizoensgarnituur

 
Mini Drieluik
Voor wie nog wil nagenieten van een klein dessert serveren we een bordje met 3 kleine verrassingen.

Ook ideaal te combineren met een kopje koffie of thee.

€ 4,00
   
Dame Blanche

Boerenroomijs geserveerd met warme chocoladesaus, chocoladekrullen en slagroom

€ 6,75
   
Bastogne met chocolade

Huisgemaakte parfait van bastogne koek, karamel topping en witte chocolade geserveerd met een luchtig chocoladeschuim 

€ 6,75
   
Winter Tira Misu

Huisgemaakte parfait van bastogne koek, karamel topping en witte chocolade geserveerd met een luchtig chocoladeschuim 

€ 6,75
   
Boeren Bruidspaar

Prachtig huwelijk van ijstaartje van Boerenjongens en gewelde Boerenmeisjes geserveerd met karamelsaus

€ 6,75
   
Latte macchiato / Advocaat
Latte Macchiato ijskoffie geserveerd met kannetje advocaat en advocaatroomijs
€ 6,75
   
Grand Dessert
Creatie van allerlei zoete verassingen geserveerd in winterse sferen. Bestaande uit o.a. patisserie, chocolademousse, ijs, bavarois, parfait en saus
€ 9,50
   
Koffie of Thee Compleet
Kopje koffie, of thee met een glaasje huislikeur geserveerd met bonbons en een ijscreatie 
€ 6,75
   
Koffie Den Driehoek 
Kopje koffie met Vinkels appelflaplikeurtje, bonbons en tipje slagroom
€ 6,25
   
Brabantse Koffie
Kopje koffie geserveerd met ijs van Speculaas en een warme stroopwafel
€ 6,25
   
Oma's Koffie 
Kopje koffie met bonbons en een glaasje advocaat met slagroom
€ 6,25
   
Sheridan Koffie 
Kopje koffie geserveerd met een bolletje boerenroomijs overschonken met een sheridan-cream likeur
€ 6,25
   
Caffé Latte Macchiato

Op eigen wijze geserveerde Italiaanse koffie geserveerd met karamel, cappuccino en laagje melkschuim

geserveerd met een mini Latte Macchiato ijstaartje

 € 6,25


Contact gegevens

Den Driehoek

Brugstraat 34

5382 JD Vinkel


T. 073 532 18 62

BGG: 06 53 70 96 55 

F. 073 532 64 63

E. dendriehoek@hetnet.nl


K.v.K.:16025429


Routekaart

Routekaart Den Driehoek Vinkel