Menukaart Restaurant Den Driehoek

Voor alle wensen wat betreft allergenen verwijzen wij u graag naar onze met zorg samengestelde 'Allergenen Menukaarten'. Op deze kaarten staan alle wettelijk bepaalde allergenen nauwkeurig omschreven. Ook hebben we een eigen receptenmap waarin alle gerechten uitgewerkt zijn met een omschrijving van de ingrediënten.

Voor alle vragen over allergieën kunt u natuurlijk altijd terecht bij onze medewerkers. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


Koude voorgerechten

 
   
Garnalen trio

Cocktail van Hollandse garnaaltjes, salade met gemarineerde garnalen en gebakken garnalen kroketje geserveerd met rode grapefruit, tomaatjes en een zachte limoenmayonaise

€ 11,25
   

Zalm en Paling

Bonbon van gerookte zalm en gerookte paling gevuld met salade van aardappel, ei en truffel geserveerd met kappertjes, bieslook en rode ui en remouladedressing

€ 12,75
   
Visserij

Palet bestaande uit: garnalencocktail, gerookte zalm, tonijn, king-krab salade, kreeften paté, scampi en kreeftensoep met coquille geserveerd met een frisse salade en zeewiermayonaise

€ 14,25
   
Parma ham / Avocado

Cannelloni van parmaham gevuld met een crème van avocado en sjalotjes geserveerd met parels van geitenkaas en geroosterde amandelen

€ 12,25
   
Carpaccio

Op Italiaanse wijze bereidde carpaccio van runderlende met naar keuze pestodressing of truffelmayonaise

met pijnboompitjes, rode ui, gebakken spekjes, gemarineerde tomaat, oude kaas en huisgebakken kaasstengel

€ 10,75
   
Masterpiece

Salade van plakjes gerookte eendenborstfilet, gegrild buikspek, eendenlever en geitenkaas kroketje geserveerd op rozemarijncrouton met gebakken oesterzwammen en honingsaus

€ 13,50
   
Mozzarella / Tomaat

Tartaar van gemarineerde en lichtgedroogde vleestomaat met mosterd en lauwwarme mozzarella geserveerd met tomaten-sojajus, bieslook, sjalotjes, gekookt ei en mosterdcrème

€ 9,75
   
   

Warme voorgerechten

 
   
Mosselen

Met knoflookboter en oude kaas gegratineerde mosselen geserveerd op licht pikante zeewier

€ 10,75
   
Mariage

Prachtig huwelijk van gebakken scampi’s en gestoofde coquilles geserveerd op een tomatenrisotto met zeewier en een zoetzure gemberjus

€ 13,50
   
Pulled Porc
Vers afgebakken tomatenciabatta gevuld met geplukte reepjes van zacht gegaarde pulled porc geserveerd met krokant gebakken uienringen en knoflooksaus
€ 11,50
   
   

Soepen

(alle voorgerechten en soepen worden geserveerd met royaal brood en diverse soorten boter)


 
Tomaten 

Heerlijke tomatensoep uit eigen keuken geserveerd met verse selderij, room en echte ballen

€ 5,25
   

Asperges

Romige aspergesoep gevuld met reepjes ham, gekookte ei en peterselie met een scheutje mosterdroom geserveerd met een vers afgebakken tomaten broodje 

€ 6,75
   
Ossenstaart

Ossenstaartbouillon verrijkt met een scheutje Madeira geserveerd met bosui en een dun laagje room

€ 6,50
   
Spinazie / Zalm
Romige spinazie soep geserveerd met reepjes gerookte zalm, oesterzwammen en pijnboompitjes begeleid door een krokant gebakken korststengel omwikkeld met gerookte zalm
€ 7,50
   
Soepentrio 

Combinatie van 3 soepen van onze menukaart of het menu “Du Chef” geserveerd met passend garnituur

begeleid door een vers afgebakken mini tomatenbroodje

€ 8,50
   
   

Allergenen menukaart

 

Op deze kaart staan alle 14 wettelijk bepaalde allergenen nauwkeurig omschreven. Voor alle overige vragen kunt u natuurlijk met onze mensen overleggen naar de mogelijkheden.



In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt om voor bepaalde afwijkingen van onze gerechten van de menukaart een meerprijs in rekening te brengen. 

   
   

Vis hoofdgerechten

(Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en begeleidend aardappel en groentegarnituur)

 
   
Chef's Zalm

Met olijfolie in de oven gegaarde verse zalm met gesmolten mozzarella geserveerd met gegratineerde mosselen en een zachte kreeftensaus met rivierkreeftjes, mosselen en garnalen

€ 21,50
   
Visspies

In tempura gebakken spies van diverse soorten vis en scampi’s geserveerd op een bedje van zeewier en een zachte remouladesaus

€ 21,50
   
Kabeljauw
In parmaham verpakt mootje gebakken kabeljauwfilet gegratineerd met oude kaas geserveerd op aardappelmousseline met rucola en een gekruide tomaten-pestosaus
€ 21,75
   

Scampi's

In pikante olie gebakken gemarineerde scampi’s

geserveerd op romige pasta met zeewier, bosui, geroosterde sesamzaadjes en chilisaus 

€ 23,75
   
Zeetong  (± 400 gram)

Met roomboter gebakken zeetong geserveerd met bearnaisesaus. Indien u wenst wordt de zeetong aan tafel voor u gefileerd.

€ 29,00
   
   

Vegetarische gerechten

(Vegetarische gerechten kunnen zowel als warm voorgerecht of als hoofdgerecht worden besteld)

 
   

Truffelpasta / mozzarella

Romige truffelpasta gevuld met roergebakken paddenstoelen en notentapenade geserveerd met gesmolten mozzarella en tijmhoning

€ 11,50
€ 19,00
   

Brie

Loempiaatjes gevuld met brie, gedroogde appeltjes en walnoten geserveerd met uienchutney, gebakken trostomaatjes en een saus van Pedro Ximenez

€ 11,50

€ 19,00

   
   

Vlees hoofdgerechten

 
   

Trio van Australisch Rund

Creatie van 3 bereidingen van gegaard rundvlees bestaande uit: stoofpotje, sukade en runderribstuk geserveerd als taartje met aardappelpuree en een saus van truffel en boerenmosterd

€ 19,00
   
Ossenhaaspuntjes

Op Oosterse wijze roergebakken ossenhaaspuntjes met gebakken champignons, ui en cashewnootjes geserveerd in een licht pikante saus begeleid door huisgebakken wasabi kroepoek

€ 19,75
   
Vleestrio

Spies van 3 medaillons van rund, kalf en varkenshaasfilet geserveerd met een portsaus

€ 21,00
   
Tournedos

Botermalse biefstuk van Hollandse runderhaas (naar eigen keuze gebakken) geserveerd met een peperroomsaus

€ 24,75
   
Surf en Turf

Een verrassende combinatie van biefstuk van de haas en een spiesje van scampi’s in tempura geserveerd met een krachtige saus van rode Port met een vleugje knoflook en teriyaki

€ 24,50
   
Kalf duo

Combinatie van Kalfshaasbiefstuk en krokant gebakken hartzwezerik geserveerd op een preitaartje geserveerd met een romige cognacsaus met boerenmosterd en cantharellen

€ 26,00
   
Lams palet

Samengaan van rosé gebakken lamsfilet, lamshaasje en krokant gebakken lams procureur geserveerd met taartje van groene asperges en een Provençaalse tomatensaus

€ 22,50
   
Eend

Combinatie van rosé gebakken eendenfilet en krokant pakketje van zacht gegaarde eendenbout geserveerd met roergebakken oesterzwammen en een romige saus van Calvados met appel

 € 21,50
   

Spare-ribs

Overheerlijke zoet-pittig geglaceerde spare-ribs uit eigen keuken geserveerd met chilimayonaise

€ 17,50
   

Schnitzel

Op grootmoeders wijze bereide schnitzel geserveerd op gebakken champignons met spek en uitjes begeleid door een champignonroomsaus

€ 15,50
   

Iberico burger De Luxe

Topkwaliteit Hamburger van het Spaanse Iberico Varken


Geserveerd tussen een vers afgebakken warm boerenbroodje met gesmolten kaas en ijsbergsalade begeleid door verse tomatensalsa, gekookt eitje en gebakken uien afgemaakt met grof gemalen gerookte peper

€ 16,50
   

Nagerechten

 
Wij serveren alle desserts met echte slagroom
en passend garnituur voor een prijs van: 
€ 6,75
   

"Bastogne met Chocolade"

Huisgemaakte parfait van bastogne koek, karamel topping en witte chocola geserveerd met een luchtig chocoladeschuim

 

"Latte Macchiato / Advocaat"

Latte Macchiato ijskoffie geserveerd met kannetje advocaat en advocaat roomijs

 

"Aardbeien"

Met Pernod gemarineerde aardbeien geserveerd met aardbeientopping, aardbei sorbetijs en aardbeienschuim

 

"Mon-Chou / Limoen"

Luchtige mousse van Mon-chou met amarenen kersen en limoen geserveerd met een taartje van citroen met meringue en een topping van amarenen kersen

 

"Sorbet Den Driehoek"

Coupe gevuld met 2 soorten sorbetijs in combinatie met softijs geserveerd met seizoensfruit en vruchtensaus begeleid door yoghurtlikeur

 

"Dame Blanche"

Boerenroomijs geserveerd met warme chocoladesaus en chocoladekrullen

 

"Koffie of Thee compleet"

Kopje koffie of thee met een glaasje huislikeur geserveerd met bonbons en een ijscreatie

 
   

Mini Drieluik

Voor wie nog wil nagenieten van een klein dessert serveren we een bordje met 3 kleine verrassingen. Ook ideaal te combineren met een kopje koffie of thee.

€ 4,00
   

Kinder Bueno
Voor de kinderen hebben we een verrassend kinderdessert bestaande uit: bueno roomijs geserveerd met een bueno reep, slagroom en een kinderverrassing

€ 4,00
   

Voor de liefhebber van een uitgebreid dessert serveren wij een 

Grand Dessert

Een verrassende creatie van allerlei kleine desserts waarvan enkele warm geserveerd worden bestaande uit o.a.:
ijs, mousse, parfait, bavarois en patisserie begeleid door passende sausjes, seizoensfruit en echte slagroom


€ 9,50
   
Heeft u zin in een heerlijk glaasje dessertwijn bij uw dessert of een lekker glaasje port ter afsluiting van u diner. Vraag dan even naar de wijnkaart wij zullen u hierover graag informeren 
   

Koffie

 
Irish coffee
Koffie met Ierse whiskey en slagroom 
€ 4,50
   

French coffee
Koffie met Grand Marnier rood en slagroom 

€ 5,00
   
Spanish coffee
Koffie met Tia Maria en slagroom 
€ 4,50
   
Italian coffee
Koffie met Amaretto en slagroom 
€ 4,50
   
Dom coffee
Koffie met Dom Benedictine en slagroom  
€ 4,50
   
Paris coffee 
Koffie met Cointreau en slagroom 
€ 4,50
   
Scotch coffee
Koffie met Drambuie en slagroom  
€ 4,50
   
   

Koffie specials 

 
Koffie Den Driehoek 
Kopje koffie met Vinkelse appelflaplikeurtje, bonbons en tipje slagroom 
€ 5,50
   
Oma’s Koffie 
Kopje koffie met bonbons en een glaasje advocaat met slagroom 
€ 5,25
   
Brabantse koffie
Kopje koffie geserveerd met een bolletje toffee ijs en een warme stroopwafel   
€ 5,25
   
Sheridan Koffie 
Kopje koffie geserveerd met een bolletje boerenroomijs overschonken met een Sheridan-cream likeur
€ 5,75
   
Caffé Latte Macchiato 
Italiaanse koffie geserveerd op eigen wijze bestaande uit: karamel, cappuccino en melkschuim geserveerd met een mini Latte Macchiato ijstaartje
€ 5,75
   
   

Thee

Voor een heerlijk kopje thee kunt u een ruime keuze maken

uit de smaken die we serveren uit onze theedoos.

Tevens serveren wij ook een kopje thee van verse munt met honing.

Alle likeuren kunnen natuurlijk ook los bij de koffie besteld worden.


Wilt u zich laten verleiden tot een heerlijke fles wijn informeer dan naar de mogelijkheden van onze vernieuwde wijnkaart. Hierop staan volop wijnen die we zowel per fles als ook per glas serveren.


Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een 3 gangen Menu du Chef!


Voorgerecht

Combinatie van gerookte Zalm en Zalmcocktail geserveerd op rucolasalade met kappertjes en avocado met avocadocrème


Of:


“Chef´s Duo”
Combinatie van onze populaire Carpaccio met oude kaas en pestodressing en een kopje romige Mosterdsoep met uitgebakken spekjes en broodcroutons


Hoofdgerecht

Mootje gebakken Kabeljauwfilet met gemarineerde kleine Scampi´s uit de oven geserveerd met trostomaatjes en een witte wijnsaus met limoen en dille


Of:


“Driehoek Special”
Duo van grootmoeders Schnitzel en rosé gebakken Varkenshaas medaillon geserveerd op een bedje van gebakken champignons met spek en uien
en een romige cognacsaus


Dessert

“Aardbeien Romanoff”

Coupe gevuld met verse Aardbeien en aardbeien roomijs met een saus van aardbeien, room, Advocaat en een vleugje Wodka

 

De prijs voor dit 3 gangen menu: € 22,50