Restaurant Den Driehoek

Bij restaurant Den Driehoek kunt u heerlijk tafelen en genieten van heerlijk eten. Vanuit een nieuwe keuken wordt elke dag vers eten bereid door onze chef-kok. Uw menu wordt netjes uit geserveerd aan uw tafel. Aangevuld met verse groenten, een frisse salade, heerlijke aardappeltjes of frietjes kunt u genieten van uw diner.


  

De uitgebreide menukaart biedt u volop keuze, uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht, die krijgen een eigen menukaart. Naast de standaard menukaart zal er met regelmaat een speciaal menukaart worden gepresenteerd. Zo blijft eten bij Restaurant Den Driehoek altijd verrassend.


Allergenen Menukaart

Voor alle wensen wat betreft allergenen verwijzen wij u graag naar onze met zorg samengestelde 'Allergenen Menukaart'. Op deze kaart staan alle 14 wettelijk bepaalde allergenen nauwkeurig omschreven. Voor alle vragen over allergieën kunt u natuurlijk altijd terecht bij onze medewerkers. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.



In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt om voor bepaalde afwijkingen van onze gerechten van de menukaart een meerprijs in rekening te brengen



Reserveren?

Bel: 073 532 18 62, of mobiel: 06-53709655


 




Indien u iemand anders een heerlijk avondje dineren bij Restaurant Den Driehoek kado wilt geven dan is dit mogelijk. Hiervoor hebben wij de Dinerbon.

Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een 3 gangen Menu du Chef!


Voorgerecht

“Winterpalet”
Creatie van plakjes gepekelde en licht gerookte wildzwijn buikrollade met gekonfijte knoflook geserveerd op een salade van bietjes, rode ui, geitenkaas en boerenspekjes en een siroop van honing en rode bieten


Of:


“Goulashsoep”
Lichtpikante goed gevulde winterse Goulashsoep geserveerd met een spiesje van chorizo worstjes en een paprikabroodje


Hoofdgerecht

Op de huid gebakken mul filets in combinatie met een garnalen kroketje geserveerd op een bedje van gestoofde prei met gemarineerde tomaat en een warme zeewierdressing


Of:


“Pulled Porc”
Rose gebakken varkenshaas medaillon in combinatie met zacht gegaarde Pulled Porc geserveerd op een stampotje van aardappel met zuurkool en een saus van winter bockbier


Dessert

“Nougatine”

Nougatine ijstaartje in combinatie met mousse van grandberries geserveerd met crumble van hazelnoot en chocolade


 

De prijs voor dit 3 gangen menu: € 22,50