Restaurant Den Driehoek

Bij restaurant Den Driehoek kunt u heerlijk tafelen en genieten van heerlijk eten. Vanuit een nieuwe keuken wordt elke dag vers eten bereid door onze chef-kok. Uw menu wordt netjes uit geserveerd aan uw tafel. Aangevuld met verse groenten, een frisse salade, heerlijke aardappeltjes of frietjes kunt u genieten van uw diner.


  

De uitgebreide menukaart biedt u volop keuze, uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht, die krijgen een eigen menukaart. Naast de standaard menukaart zal er met regelmaat een speciaal menukaart worden gepresenteerd. Zo blijft eten bij Restaurant Den Driehoek altijd verrassend.


Allergenen Menukaart

Voor alle wensen wat betreft allergenen verwijzen wij u graag naar onze met zorg samengestelde 'Allergenen Menukaart'. Op deze kaart staan alle 14 wettelijk bepaalde allergenen nauwkeurig omschreven. Voor alle vragen over allergieën kunt u natuurlijk altijd terecht bij onze medewerkers. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.



In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt om voor bepaalde afwijkingen van onze gerechten van de menukaart een meerprijs in rekening te brengen



Reserveren?

Bel: 073 532 18 62, of mobiel: 06-53709655


 




Indien u iemand anders een heerlijk avondje dineren bij Restaurant Den Driehoek kado wilt geven dan is dit mogelijk. Hiervoor hebben wij de Dinerbon.

Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een Menu du Chef!

 

Voorgerechten

Hert

Cannelloni van licht gerookte hertenham gevuld met waldorfsalade geserveerd met perenchutney en een saus van rode curry

 

Of:

 

Paddestoelensoep

Romige soep van diverse soorten wilde paddenstoelen en een vleugje kerrie geserveerd met een laagje mosterdroom, notentapenade en krokant gebakken croutons

 

Hoofdgerechten

Kabeljauw

Op de huid gebakken mootje kabeljauwfilet met een romige dillesaus geserveerd met romige pasta en gefrituurde bloemkool

 

Of:

 

Hazenpeper

Pannetje gevuld met klassiek bereidde hazenpeper geserveerd met spruitjes, aardappelpuree, gepoft appeltje en een veenbeschutney

 

Dessert

Mandarijn / speculaas

Puntje ijstaart van speculaas en mandarijn sorbetijs geserveerd met witte chocolademousse

 


De prijs voor een 2 gangenmenu met keuze uit een voor en een hoofdgerecht: €20,50


De prijs voor het 3 gangenmenu met keuze uit een voor en een hoofdgerecht, en het dessert: €24,75