Restaurant Den Driehoek

Bij restaurant Den Driehoek kunt u heerlijk tafelen en genieten van heerlijk eten. Vanuit een nieuwe keuken wordt elke dag vers eten bereid door onze chef-kok. Uw menu wordt netjes uit geserveerd aan uw tafel. Aangevuld met verse groenten, een frisse salade, heerlijke aardappeltjes of frietjes kunt u genieten van uw diner.


  

De uitgebreide menukaart biedt u volop keuze, uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht, die krijgen een eigen menukaart. Naast de standaard menukaart zal er met regelmaat een speciaal menukaart worden gepresenteerd. Zo blijft eten bij Restaurant Den Driehoek altijd verrassend.


Allergenen Menukaart

Voor alle wensen wat betreft allergenen verwijzen wij u graag naar onze met zorg samengestelde 'Allergenen Menukaart'. Op deze kaart staan alle 14 wettelijk bepaalde allergenen nauwkeurig omschreven. Voor alle vragen over allergieën kunt u natuurlijk altijd terecht bij onze medewerkers. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.



In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt om voor bepaalde afwijkingen van onze gerechten van de menukaart een meerprijs in rekening te brengen



Reserveren?

Bel: 073 532 18 62, of mobiel: 06-53709655


 




Indien u iemand anders een heerlijk avondje dineren bij Restaurant Den Driehoek kado wilt geven dan is dit mogelijk. Hiervoor hebben wij de Dinerbon.

Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een 3 gangen Menu du Chef!


Voorgerecht

Combinatie van gerookte Zalm en Zalmcocktail geserveerd op rucolasalade met kappertjes en avocado met avocadocrème


Of:


“Chef´s Duo”
Combinatie van onze populaire Carpaccio met oude kaas en pestodressing en een kopje romige Mosterdsoep met uitgebakken spekjes en broodcroutons


Hoofdgerecht

Mootje gebakken Kabeljauwfilet met gemarineerde kleine Scampi´s uit de oven geserveerd met trostomaatjes en een witte wijnsaus met limoen en dille


Of:


“Driehoek Special”
Duo van grootmoeders Schnitzel en rosé gebakken Varkenshaas medaillon geserveerd op een bedje van gebakken champignons met spek en uien
en een romige cognacsaus


Dessert

“Aardbeien Romanoff”

Coupe gevuld met verse Aardbeien en aardbeien roomijs met een saus van aardbeien, room, Advocaat en een vleugje Wodka

 

De prijs voor dit 3 gangen menu: € 22,50