Restaurant Den Driehoek

Bij restaurant Den Driehoek kunt u heerlijk tafelen en genieten van heerlijk eten. Vanuit een nieuwe keuken wordt elke dag vers eten bereid door onze chef-kok. Uw menu wordt netjes uit geserveerd aan uw tafel. Aangevuld met verse groenten, een frisse salade, heerlijke aardappeltjes of frietjes kunt u genieten van uw diner.


  

De uitgebreide menukaart biedt u volop keuze, uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht, die krijgen een eigen menukaart. Naast de standaard menukaart zal er met regelmaat een speciaal menukaart worden gepresenteerd. Zo blijft eten bij Restaurant Den Driehoek altijd verrassend.


Allergenen Menukaart

Voor alle wensen wat betreft allergenen verwijzen wij u graag naar onze met zorg samengestelde 'Allergenen Menukaart'. Op deze kaart staan alle 14 wettelijk bepaalde allergenen nauwkeurig omschreven. Voor alle vragen over allergieën kunt u natuurlijk altijd terecht bij onze medewerkers. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.



In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt om voor bepaalde afwijkingen van onze gerechten van de menukaart een meerprijs in rekening te brengen



Reserveren?

Bel: 073 532 18 62, of mobiel: 06-53709655


 




Indien u iemand anders een heerlijk avondje dineren bij Restaurant Den Driehoek kado wilt geven dan is dit mogelijk. Hiervoor hebben wij de Dinerbon.

Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een Menu du Chef!


Voorgerecht

'Pulled Porc met Asperges'

Taartje van geplukte 'Pulled Porc' met salade van aardappel, ei en asperges geserveerd met uiencompote en pestomayonaise


Of:


'Spinaziesoep'
Romige spinaziesoep geserveerd met reepjes gerookte zalm en knoflook-broodcroutons


Hoofdgerecht

'Snoekbaars'

Op de huid gebakken snoekbaarsfilet geserveerd met een laagje gesmolten mozzarella geserveerd op roergebakken voorjaarsgroente en een zachte saus van gerilde rode paprika


Of:


'Bavette'

Rosé gebakken bavette van jong Iers rundvlees geserveerd met een saus van wilde tijm en grof gemalen peper


Dessert

'Voorjaars coupe ijs'

Coupe gevuld met vers voorjaars fruit geserveerd met softijs, aardbeisaus, limoenschuim en slagroom



De prijs voor een 2 gangenmenu met keuze uit een voor- en een hoofdgerecht: €20,50


De prijs voor het 3 gangenmenu met keuze uit een voor- en een hoofdgerecht, en het dessert: €24,75