Restaurant Den Driehoek

Bij restaurant Den Driehoek kunt u heerlijk tafelen en genieten van heerlijk eten. Vanuit een nieuwe keuken wordt elke dag vers eten bereid door onze chef-kok. Uw menu wordt netjes uit geserveerd aan uw tafel. Aangevuld met verse groenten, een frisse salade, heerlijke aardappeltjes of frietjes kunt u genieten van uw diner.


  

De uitgebreide menukaart biedt u volop keuze, uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht, die krijgen een eigen menukaart. Naast de standaard menukaart zal er met regelmaat een speciaal menukaart worden gepresenteerd. Zo blijft eten bij Restaurant Den Driehoek altijd verrassend.


Allergenen Menukaart

Voor alle wensen wat betreft allergenen verwijzen wij u graag naar onze met zorg samengestelde 'Allergenen Menukaart'. Op deze kaart staan alle 14 wettelijk bepaalde allergenen nauwkeurig omschreven. Voor alle vragen over allergieën kunt u natuurlijk altijd terecht bij onze medewerkers. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.



In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt om voor bepaalde afwijkingen van onze gerechten van de menukaart een meerprijs in rekening te brengen



Reserveren?

Bel: 073 532 18 62, of mobiel: 06-53709655


 




Indien u iemand anders een heerlijk avondje dineren bij Restaurant Den Driehoek kado wilt geven dan is dit mogelijk. Hiervoor hebben wij de Dinerbon.

Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een 3 gangen Menu du Chef!


Voorgerecht

“Zalm duo”
Combinatie van gerookte zalm en tartaar van verse zalm geserveerd tussen broodcroutons begeleid door zeewiersalade met kappertjes, tomatensalsa en curry van gele peper 


Of:


“Aspergesoep”
Romige aspergesoep geserveerd met reepjes ham, gekookt ei, groene asperges en bieslook


Hoofdgerecht

Gebakken mootje van heilbotfilet in combinatie met gefrituurde groene asperge 
geserveerd op een bedje van pasta met tomaatjes, spinazie, pesto en rivierkreeftjes


Of:


“Kalfs Rib-eye”
Rose gebakken malse kalfs-ribeye van het “Joviander” kalf geserveerd met peterselie-knoflookboter, gefrituurde uienringen en gedroogde uitjes


Dessert

“Bosbes Cheesecake”

Puntje taart van romige cheesecake bereidt met limoen en bosbessen geserveerd met een bolletje ijs van cheesecake met citroen, bosbessen en bosbessenschuim


De prijs voor een 2 gangenmenu met keuze uit een voor- en een hoofdgerecht: €20,50


De prijs voor het 3 gangenmenu met keuze uit een voor- en een hoofdgerecht, en het dessert: €24,75