Routebeschrijving en parkeren

Op deze pagina een omschrijving van de route naar Den Driehoek. Aan de rechterzijde staat ook een interactieve Google Maps kaart weergegeven, hiermee kunt u heel gemakkelijk precies de route laten berekenen vanaf uw thuis adres.
ROUTEBESCHRIJVINGEN:
Vanuit de richting Utrecht - Amsterdam - Rotterdam
Vanaf de A2, neemt u afslag N59 / A59, richting Oss, Nijmegen. Neem ter hoogte van het van der Valk concern Hotel Nuland afslag Vinkel . Volg deze weg tot in het dorp Vinkel. Aan het einde van deze weg, bij de T-splitsing, is aan de linkerkant Cafe-Zaal-Cafetaria "Den Driehoek". Als u linksaf gaat ziet u tegenover Den Driehoek het eigen parkeerterrein.


Vanuit de richting Nijmegen, Arnhem
Volg de A50 richting Oss. Ter hoogte van Oss verandert de A50 in N59.
Neem ter hoogte van Hotel Nuland (Van der Valk) Afslag Vinkel.
Volg deze weg tot in het dorp Vinkel.
Aan het einde van deze weg (T-splitsing) is aan de linker kant Cafe-Zaal-Snackbar Den Driehoek. Als u links gaat ziet u tegenover Den Driehoek het eigen parkeerterrein.


PARKEREN
Den Driehoek heeft voor het gebouw een eigen parkeerplaats waar u als bezoeker volop gebruik van kunt maken en uw auto kosteloos kunt parkeren. Fietsers kunnen hun fiets eveneens kwijt in de speciaal daarvoor bestemde fietsenrekken die eveneens voor het pand aan het terras geplaatst staan.


OVERNACHTEN?

Een feestje bij Den Driehoek en op zoek naar geschikte overnachtingsplaats? Dan is De Lokven Hoeve een ideale locatie! 

De Lokven Hoeve in Vinkel is een Bed and Breakfast met daarbij een kleinschalige Friese paardenfokkerij. Hier kunt u rustig overnachten in de landelijke sfeer van de woonboerderij, aan de rand van het dorp. Deze woonboerderij is in 2011 geheel verbouwd. Hierin zijn 4 kamers gerealiseerd voor bed and breakfast. Kamers met ook een eigen terras en een eigen badkamer. De accommodaties zijn vernoemd naar de bouwers van de oorspronkelijke boerderij; Door en Driek van Vucht en Neef Harrie en Miet van Vucht.

 

De Hoeve straalt rust en warmte uit en is daarom uitermate geschikt om enkele dagen in alle rust te ontspannen en te kunnen genieten van de natuur en de rustige omgeving.Meer informatie over De Lokven Hoeve op www.lokvenhoeve.nl 

Routekaart

Routekaart Den Driehoek Vinkel


Contact gegevens

Den Driehoek

Brugstraat 34

5382 JD Vinkel


T. 073 532 18 62

BGG: 06 53 70 96 55 

F. 073 532 64 63

E. info@dendriehoek.nl 


K.v.K.:16025429