Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en begeleidend aardappel en groentegarnituur.
Bij de hoofdgerechten met een • gemerkte gerechten kunnen ook als warm voorgerecht worden geserveerd

Voor alle vragen over wensen met betrekking tot o.a. diëten, gluten, allergieën of vegetarische gerechten kunt u uiteraard bij onze mensen van de bediening terecht en zij zullen u zo goed mogelijk adviseren.

Ook geven ze u graag wat meer advies of informatie over onze wijnkaart

Schnitzel

Schnitzel

15,50

Op grootmoeders wijze bereidde schnitzel geserveerd op gebakken champignons met spek en uitjes begeleid door een champignonroomsaus

Hert

Hert

26,00

Rosé gebakken hertfilet geserveerd een saus van rode Port met veenbessen begeleid door een gepoft kaneel appeltje en gefrituurde rozemarijn

Kalfsduo

Kalfsduo

26,00

Combinatie van Kalfshaasbiefstuk en krokant gebakken zwezerik geserveerd met een romige cognacsaus en cantharellen

Tournedos Rossini

Tournedos Rossini

150 gram
26,50
180 gram 29,50

Botermalse biefstuk van Hollandse runderhaas (naar eigen keuze gebakken) begeleid door plakken licht gesmolten eendenlever en Maderasaus geparfumeerd met truffel

Surf en Turf

Surf en Turf

24,75

Een verrassende combinatie van biefstuk van de haas en een krokant gebakken gamba in smoking geserveerd met een krachtige saus van rode Port met een vleugje knoflook en Teriyaki

Ossenhaaspuntjes ●

Ossenhaaspuntjes ●

22,50
●14,50

Op Oosterse wijze roergebakken ossenhaaspuntjes met gebakken champignons, ui en cashewnootjes geserveerd in een licht pikante saus begeleid door huisgebakken wasabi kroepoek

Bavette / Pulled beef

Bavette / Pulled beef

21,00

Combinatie van rosé gebakken Ierse bavette en gestoofd runder plukvlees begeleid door aardappelpuree met notentapenade en rode wijnsaus met sjalotten

Hazenpeper ●

Hazenpeper ●

22,50
●13,50

Roombotersoes gevuld met verfijnde Hazenpeper, geserveerd met notentapenade en veenbessencompôte

Kabeljauw / Scampi’s

Kabeljauw / Scampi's

22,75

Op de huid gebakken kabeljauwfilet in combinatie met een spiesje van gemarineerde scampi’s geserveerd op aardappelpuree en een witte wijnsaus