Alle voorgerechten en soepen worden geserveerd met diversen soorten brood en kruidenboters

Boerenkool / Geitenkaas

Boerenkool / Geitenkaas

13,50

Krokant gebakken burgertjes van boerenkoolstamppot met licht gesmolten geitenkaas geserveerd met een kruidencrème, walnoten en tijmhoningsaus

Gamba’s in smoking

Gamba's in smoking

16,50

Met licht rookspek omwikkelde gamba’s uit de oven, geserveerd met puree en een warme zeewierdressing

Zeeman’s schuitje

Zeeman's schuitje

13,50

Romige kreeftensoep met coquilles en Hollandse garnalen geserveerd met spies van gebakken scampi’s begeleid door rouille en krokant gebakken broodcroutons

Soepentrio

Soepentrio

8,50

Combinatie van drie van bovenstaande soepen geserveerd met een vers afgebakken mini tomatenbroodje

Bospaddenstoelensoep

Bospaddenstoelensoep

7,50

Romige soep van diverse soorten wilde paddenstoelen en een vleugje kerrie geserveerd met een laagje mosterdroom, notentapenade en krokant gebakken knoflookcroutons

Goulashsoep

Goulashsoep

6,50

Lichtpikante, goed gevulde Goulashsoep geserveerd met een spiesje van chorizo worstjes en een paprikabroodje

Tomatensoep

Tomatensoep

5,50

Heerlijke tomatensoep met room en echte ballen uit eigen keuken

Kalf met Eendenlever

Kalf met Eendenlever

12,75

Salade van rosé gebakken kalfsfilet en plakjes eendenleverpaté geserveerd met roergebakken oesterzwammen en truffelmayonaise

Carpaccio

Carpaccio

11,50

Op Italiaanse wijze geserveerde carpaccio van runderlende met pestodressing begeleid door pijnboompitjes, rode ui, gemarineerde tomaat, oude kaas en een huisgebakken kaasstengel

Gerookte Kip

Gerookte Kip

10,75

Winterse salade geserveerd met gerookte kipfilet, diverse soorten nootjes, geitenkaas en ananas