Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een 3 gangen Menu du Chef!


Voorgerecht

“Winterpalet”
Creatie van plakjes gepekelde en licht gerookte wildzwijn buikrollade met gekonfijte knoflook geserveerd op een salade van bietjes, rode ui, geitenkaas en boerenspekjes en een siroop van honing en rode bieten


Of:


“Goulashsoep”
Lichtpikante goed gevulde winterse Goulashsoep geserveerd met een spiesje van chorizo worstjes en een paprikabroodje


Hoofdgerecht

Op de huid gebakken mul filets in combinatie met een garnalen kroketje geserveerd op een bedje van gestoofde prei met gemarineerde tomaat en een warme zeewierdressing


Of:


“Pulled Porc”
Rose gebakken varkenshaas medaillon in combinatie met zacht gegaarde Pulled Porc geserveerd op een stampotje van aardappel met zuurkool en een saus van winter bockbier


Dessert

“Nougatine”

Nougatine ijstaartje in combinatie met mousse van grandberries geserveerd met crumble van hazelnoot en chocolade


 

De prijs voor dit 3 gangen menu: € 22,50


Contact gegevens

Den Driehoek

Brugstraat 34

5382 JD Vinkel


T. 073 532 18 62

BGG: 06 53 70 96 55 

F. 073 532 64 63

E. info@dendriehoek.nl 


K.v.K.:16025429