Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een 3 gangen Menu du Chef!


Voorgerecht

“Zalm duo”
Combinatie van gerookte zalm en tartaar van verse zalm geserveerd tussen broodcroutons begeleid door zeewiersalade met kappertjes, tomatensalsa en curry van gele peper 


Of:


“Aspergesoep”
Romige aspergesoep geserveerd met reepjes ham, gekookt ei, groene asperges en bieslook


Hoofdgerecht

Gebakken mootje van heilbotfilet in combinatie met gefrituurde groene asperge 
geserveerd op een bedje van pasta met tomaatjes, spinazie, pesto en rivierkreeftjes


Of:


“Kalfs Rib-eye”
Rose gebakken malse kalfs-ribeye van het “Joviander” kalf geserveerd met peterselie-knoflookboter, gefrituurde uienringen en gedroogde uitjes


Dessert

“Bosbes Cheesecake”

Puntje taart van romige cheesecake bereidt met limoen en bosbessen geserveerd met een bolletje ijs van cheesecake met citroen, bosbessen en bosbessenschuim


De prijs voor een 2 gangenmenu met keuze uit een voor- en een hoofdgerecht: €20,50


De prijs voor het 3 gangenmenu met keuze uit een voor- en een hoofdgerecht, en het dessert: €24,75


Contact gegevens

Den Driehoek

Brugstraat 34

5382 JD Vinkel


T. 073 532 18 62

BGG: 06 53 70 96 55 

F. 073 532 64 63

E. info@dendriehoek.nl 


K.v.K.:16025429