Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een Menu du Chef!

 

Voorgerechten

Hert

Cannelloni van licht gerookte hertenham gevuld met waldorfsalade geserveerd met perenchutney en een saus van rode curry

 

Of:

 

Paddestoelensoep

Romige soep van diverse soorten wilde paddenstoelen en een vleugje kerrie geserveerd met een laagje mosterdroom, notentapenade en krokant gebakken croutons

 

Hoofdgerechten

Kabeljauw

Op de huid gebakken mootje kabeljauwfilet met een romige dillesaus geserveerd met romige pasta en gefrituurde bloemkool

 

Of:

 

Hazenpeper

Pannetje gevuld met klassiek bereidde hazenpeper geserveerd met spruitjes, aardappelpuree, gepoft appeltje en een veenbeschutney

 

Dessert

Mandarijn / speculaas

Puntje ijstaart van speculaas en mandarijn sorbetijs geserveerd met witte chocolademousse

 


De prijs voor een 2 gangenmenu met keuze uit een voor en een hoofdgerecht: €20,50


De prijs voor het 3 gangenmenu met keuze uit een voor en een hoofdgerecht, en het dessert: €24,75


Contact gegevens

Den Driehoek

Brugstraat 34

5382 JD Vinkel


T. 073 532 18 62

BGG: 06 53 70 96 55 

F. 073 532 64 63

E. info@dendriehoek.nl 


K.v.K.:16025429