Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een Menu du Chef!


Voorgerecht

'Carpaccio / Aspergesoep'

Combinatie van carpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitjes en oude Italiaanse kaas geserveerd met een kopje romige aspergesoep


Of:


'Zalm / Aspergesoep'
Combinatie van gerookte zalm geserveerd op een frisse salade met avocado begeleid door limoenmayonaise en een kopje romige aspergesoep


Hoofdgerecht

'Snoekbaars'

Met roomboter gebakken tongfilets begeleid door spinaziemousseline met rivierkreeftjes geserveerd met gepofte tomaatjes en een zachte bearnaisesaus


Of:


'Bavette'
Rosé gebakken bavette van jong Iers rundvlees geserveerd met gefrituurde uienringen en een saus van wilde tijm en grof gemalen peper


Dessert

'Aardbeien Romanoff

Coupe gevuld met verse aardbeien en aardbeien roomijs
met een saus van aardbeien, room, Advocaat en een vleugje Wodka 



De prijs voor een 2 gangenmenu met keuze uit een voor en een hoofdgerecht: €20,50


De prijs voor het 3 gangenmenu met keuze uit een voor en een hoofdgerecht, en het dessert: €24,75


Contact gegevens

Den Driehoek

Brugstraat 34

5382 JD Vinkel


T. 073 532 18 62

BGG: 06 53 70 96 55 

F. 073 532 64 63

E. info@dendriehoek.nl 


K.v.K.:16025429