Harmonie ODIO Dinnershow


8 oktober 2015
Harmonie ODIO bestaat 45 jaar, dat moet gevierd worden. Daarom had ODIO dit jaar veel bijzondere evenementen. Het jubileumjaar wordt afgesloten met een topper; de Dinnershow.

De Dinnershow is een avondvullend programma waarbij lekker eten en mooie muziek centraal staan. Het harmonieorkest van ODIO verzorgt de gehele avond de muziek terwijl u heerlijk eten geserveerd krijgt. Dit wordt bereid door het kwalitatief sterke restaurant van Den Driehoek, die een heerlijk 4-gangen menu met keuze voor u serveert. De prijs van 49,50 is all-in, waardoor u zorgeloos kunt genieten van de muziek, eten en drinken. Vanwege het grote succes zijn het deze keer twee avonden; 12 en 13 november 2015.


Een heerlijke avond uit

De Dinnershow is een heerlijke avond uit. Vele buurtverenigingen, vrienden of families grijpen deze kans al aan voor een heerlijke avond. U kunt genieten van het heerlijke eten en drinken wat aan tafel wordt geserveerd terwijl harmonie ODIO voor u speelt. Hiervoor hebben ze een speciaal repertoire ingestudeerd samen met Marleen Achten. Marleen is een professionele zangeres met een geweldige stem, bezoekers van de vorige Dinnershow waren onder de indruk van haar prachtige zang. Jazz, blues, Franse chansons, pop of theatrale songs; samen met het harmonieorkest brengt zij prachtige muziek ten gehore.


Reserveren is noodzakelijk

Reserveren is noodzakelijk om de Dinnershow te bezoeken. Dit doe je door te bellen naar Den Driehoek 073-5321862. De Dinnershow vindt plaats op 12 & 13 november. Vanaf 19.00 uur is de ontvangst, om 19.30 uur begint het programma.


Den Driehoek  (073-5321862)

12 & 13 november 2015

Ontvangst 19.00 uur
€ 49,50 all-in
Terug naar overzicht nieuws