Kerst 2013 vier je bij Den Driehoek!


13 november 2013
Tijdens de feestdagen serveren wij een feestelijke a la carte kaart met speciale gerechten die passen bij de warme dagen van Kerst en Nieuwjaar.

 

Openingstijden Kerstmis 2013
Eerste Kerstdag: Gesloten
Tweede Kerstdag: Geopend voor lunch en diner


Voor vragen en reserveringen kunt u contact met ons opnemen.

 

Voorgerechten

(alle voorgerechten en soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboters)

 
   
Zalm Carpaccio

Carpaccio van met dille gemarineerde verse zalm op zeewiersalade en Rivierkreeftjes geserveerd met Rivierkreeftkroketjes en een citroen-dille dressing met zalmeitjes

€ 9,75
   
Garnalen

Hollandse garnaaltjes geserveerd in krokant gebakken bladerdeeg op rucola salade met tomaatjes en romige cocktailsaus

€ 9,75
   
Scampi's 
Stoofpannetje van met knoflook en pepertjes gemarineerde en in de oven gegaarde scampi's, geserveerd met frisse salade en uienbrood
€ 11,00
   
Parma ham / Coquille

Ambachtelijk gerijpte “Prosciutto Di Parma” in combinatie met coquilles geserveerd met truffelpasta salade, gerookte amandelen en siroop van aceto-balsamico

€ 12,50
   
Wild Zwijn / Eendenlever

Licht gerookte wildzwijnsham in combinatie met roulleau van eendenlever en parels van geitenkaas geserveerd op een winterse salade met boeren spekjes, gerookte amandelen en frisse frambozensaus

€ 11,50
   
Ossenhaas

Salade van dun gesneden rosé gebakken ossenhaas geserveerd op Italiaanse wijze met pestomayonaise
begeleid door huisgebakken kaasstengel en verrijkt met pijnboompitjes en oude kaas 

€9,75 
   
Geitenkaas met Bastogne

Met geroosterde sesamzaadjes omwikkelde zachte geitenkaas geserveerd met een frisse salsa van tomaat en rucola sla met kruimels van bastogne koek

€9,75 
   

Soepen

 
Tomaten
Heerlijke tomatensoep met echte ballen uit eigen keuken   
€ 4,50
   

Ossenstaart

Ossenstaartbouillon verrijkt met een scheutje Madeira
geserveerd onder een hoedje van bladerdeeg

€ 6,25
   
Wildbouillon

Krachtige wildbouillon geparfumeerd met truffel en gevuld met diverse soorten bospaddenstoelen geserveerd onder een laagje room van boerenmosterd 

€ 5,75 
   
Kreeftensoep
Kreeftensoep gevuld met diverse soorten schaal en schelpdieren en een scheutje Cognac    
€ 8,75 
   

Vis- en vleeshoofdgerechten

(Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en begeleidend aardappel en groentegarnituur)

 
   
Zalm

In een jasje van aardappel mootje gebakken zalm
geserveerd met een verfijnde vissaus geparfumeerd met Pernod 

€ 19,50
   
Kabeljauw / Scampi

Combinatie van gebakken kabeljauwfilet en spiesje van scampi’s geserveerd op een mousseline van aardappel en een kreeftensaus

€ 21,50
   
Surf en Turf

Een verrassende combinatie van biefstuk van de haas en een gamba in smoking geserveerd met een krachtige saus van rode Port met een vleugje knoflook en Teriyaki

€ 23,50
   
Tournedos
Biefstuk van de haas (naar eigen keuze gebakken) geserveerd met Maderasaus verrijkt met truffel  
€ 24,50
   
Kalfsduo 

Rosé gebakken kalfshaas medaillon in combinatie met botermals gegaarde kalfswang geserveerd met een romige cantharellensaus

€ 22,50
   
Hert

Rosé gebakken hertenfilet gedresseerd op een appel tarte-tatin geserveerd met een saus van rode wijn en gekonfijte mango

€ 19,75
   
Ossenhaaspuntjes

Oosterse wijze (licht pikant gekruide) roergebakken ossenhaaspuntjes geserveerd met gebakken champignons, ui en cashewnootjes

€ 19,75
   
Varkenshaas met Geitenkaas

Medaillons van varkenshaas omwikkeld met spek gegratineerd met een plakje geitenkaas geserveerd op aardappelpuree en een romige saus met een vleugje honing en verse salie

€ 19,50
   
Schnitzel

Op grootmoeders wijze bereide schnitzel geserveerd op gebakken champignons met spek en uitjes
begeleid door een champignonroomsaus

€ 15,50
   

Desserts

 
Dame Blanche
Boerenroomijs geserveerd met warme chocoladesaus en slagroom 
€ 6,50
   
Peer met Karamel

Warm afgebakken tarte-tatin van peer en karamel overschonken met een luchtig perenschuim
geserveerd met karamel roomijs en een saus van honing en mascarpone

€ 6,50
   
Amarena kersen met Glühwein

IJstaartje van hazelnoot en amarena kersen geglaceerd met een glühwein topping geserveerd met een glaasje warme glühwein en een hazelnoot-karamelbonbon

€ 6,50
   
Chocolade en Honing

Luchtig nougatine ijstaartje in combinatie met een glaasje hazelnootparfait geserveerd met karamelsaus en slagroom

€ 6,50
   
Hartverwarmend Kerstdessert

Creatie van allerlei zoete lekkernijen zoals: ijs, mousse, taart, parfait en bavarois geserveerd met seizoensfruit, chocolade en echte slagroom

€ 8,50 
   

Koffie specials

 
Koffie of thee compleet
Kopje koffie, of thee met een glaasje huislikeur geserveerd met bonbons en een ijscreatie 
€ 6,25
   
Koffie den Driehoek 
Kopje koffie met Vinkelse appelflaplikeurtje, bonbons en tipje slagroom 
€ 5,50
   
Oma’s Koffie 
Kopje koffie met bonbons en een glaasje advocaat met slagroom 
€ 5,25
   
Brabantse koffie
Kopje koffie geserveerd met ijs van speculaas en een warme stroopwafel 
€ 5,25
   
Sheridan Koffie 
Kopje koffie geserveerd met een bolletje boerenroomijs overschonken met een sheridan-cream likeur
€ 5,75
   
Caffé Latte Macchiato 
Italiaanse koffie geserveerd in laagjes bestaande uit: karamel met cappuccino koffie en laagje melkschuim 
€ 3,25
   

Koffie

 
Irish coffee
Koffie met Ierse whiskey en slagroom 
 € 4,50
   
French coffee
Koffie met Grand Marnier rood en slagroom 
€ 5,00
   
Spanish coffee
Koffie met Tia Maria en slagroom 
€ 4,50
   
Italian coffee
Koffie met Amaretto en slagroom 
€ 4,50
   
Dom coffee
Koffie met Dom Benedictine en slagroom 
€ 4,50
   
Paris coffee 
Koffie met Cointreau en slagroom
€ 4,50
   
Scotch coffee
Koffie met Drambuie en slagroom 
€ 4,50
   

Wilt u zich laten verleiden tot een heerlijke fles wijn informeer dan naar de mogelijkheden van onze vernieuwde wijnkaart. Hierop staan volop wijnen die we zowel per fles als ook per glas serveren.


Ook serveren wij 2 speciale seizoenswijnen die perfect passen in deze feestelijke winterperiode.

"Laus Tinto Roble" € 19,75
"Bordeaux Superieur" € 22,50






Terug naar overzicht nieuws