Dessert- en koffiekaart

Onze desserts:


Wij serveren de met een * aangeduide desserts met echte slagroom en passend garnituur voor: € 6,75
   

Lemon Pie *

Puntje limoentaart in combinatie met bolletje mascarpone roomijs geserveerd met rood bosfruit en topping van witte chocolade


Summer Special *
Zomer special van Toscaanse cantuccini amandelkoekjes en Liquorccini likeur geserveerd met bloedsinaasappelsorbetijs en amandelschuim


Coupe Aardbeien *
Coupe gevuld met aardbeien overschonken met aardbeienlikeur geserveerd met witte chocolademousse, aardbeien roomijs en luchtig Romanoff schuim


Nougatine *
Mini nougatine schuimtaartje met nougat en hazelnoot crumble geserveerd met roomijs van gezouten karamel en topping van Latte-Macchiato


Sorbet Den Driehoek *
Coupe gevuld met 2 soorten sorbetijs in combinatie met softijs geserveerd met seizoensfruit en vruchtensaus begeleid door yoghurtlikeur


Dame Blanche *
Boerenroomijs geserveerd met warme chocoladesaus en chocoladekrullen 


Koffie of Thee compleet *

Kopje koffie of thee met een glaasje huislikeur geserveerd met bonbons en een ijscreatie


 
   

Mini Drieluik

Voor wie nog wil nagenieten van een klein dessert serveren we een bordje met 3 kleine verrassingen. Ook ideaal te combineren met een kopje koffie of thee.

€ 4,00
   

Kinder Bueno
Voor de kinderen hebben we een verrassend kinderdessert bestaande uit bueno roomijs, geserveerd met een bueno reep, slagroom en een kinderverrassing

€ 4,00
   

Voor de liefhebber van een uitgebreid dessert serveren wij een 

Grand Dessert

Een verrassende creatie van allerlei kleine desserts waarvan enkele warm geserveerd worden bestaande uit o.a.:
ijs, mousse, parfait, bavarois en patisserie begeleid door passende sausjes, seizoensfruit en echte slagroom


€ 9,50
   
Heeft u zin in een heerlijk glaasje dessertwijn bij uw dessert of een lekker glaasje port ter afsluiting van u diner. Vraag dan even naar de wijnkaart wij zullen u hierover graag informeren 
   

Koffie

 
Irish coffee
Koffie met Ierse whiskey en slagroom 
€ 4,75
   

French coffee
Koffie met Grand Marnier rood en slagroom 

€ 5,00
   
Spanish coffee
Koffie met Tia Maria en slagroom 
€ 4,75
   
Italian coffee
Koffie met Amaretto en slagroom 
€ 4,75
   
Dom coffee
Koffie met Dom Benedictine en slagroom  
€ 4,75
   
Paris coffee 
Koffie met Cointreau en slagroom 
€ 4,75
   
Scotch coffee
Koffie met Drambuie en slagroom  
€ 4,75
   
   

Koffie specials 

 
Koffie Den Driehoek 
Kopje koffie met Vinkelse appelflaplikeurtje, bonbons en tipje slagroom 
€ 6,25
   
Oma’s Koffie 
Kopje koffie met bonbons en een glaasje advocaat met slagroom 
€ 6,25
   
Brabantse koffie
Kopje koffie geserveerd met een bolletje toffee ijs en een warme stroopwafel   
€ 6,25
   
Sheridan Koffie 
Kopje koffie geserveerd met een bolletje boerenroomijs overschonken met een Sheridan-cream likeur
€ 6,25
   
Caffé Latte Macchiato 
Italiaanse koffie geserveerd op eigen wijze bestaande uit: karamel, cappuccino en melkschuim geserveerd met een mini Latte Macchiato ijstaartje
€ 6,25
   
   

Thee

Voor een heerlijk kopje thee kunt u een ruime keuze maken

uit de smaken die we serveren uit onze theedoos.

Tevens serveren wij ook een kopje thee van verse munt met honing.

Alle likeuren kunnen natuurlijk ook los bij de koffie besteld worden.


 


Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een 3 gangen Menu du Chef!


Voorgerecht

“Zalm duo”
Combinatie van gerookte zalm en tartaar van verse zalm geserveerd tussen broodcroutons begeleid door zeewiersalade met kappertjes, tomatensalsa en curry van gele peper 


Of:


“Aspergesoep”
Romige aspergesoep geserveerd met reepjes ham, gekookt ei, groene asperges en bieslook


Hoofdgerecht

Gebakken mootje van heilbotfilet in combinatie met gefrituurde groene asperge 
geserveerd op een bedje van pasta met tomaatjes, spinazie, pesto en rivierkreeftjes


Of:


“Kalfs Rib-eye”
Rose gebakken malse kalfs-ribeye van het “Joviander” kalf geserveerd met peterselie-knoflookboter, gefrituurde uienringen en gedroogde uitjes


Dessert

“Bosbes Cheesecake”

Puntje taart van romige cheesecake bereidt met limoen en bosbessen geserveerd met een bolletje ijs van cheesecake met citroen, bosbessen en bosbessenschuim


De prijs voor een 2 gangenmenu met keuze uit een voor- en een hoofdgerecht: €20,50


De prijs voor het 3 gangenmenu met keuze uit een voor- en een hoofdgerecht, en het dessert: €24,75