Dinerkaart

    • Koude voorgerechten

    • Visserij

      14,75

      coquille / gerookte zalm / gerookte paling / king-krabsalade / Hollandse garnalen / scampi / schaaldierensoep / wakame-salade / zeewiermayonaise

    • Bieten carpaccio / Bleu de Wolvega

      12,50

      carpaccio van gerookte bietjes / biologische blauwschimmelkaas / rookolie / rucola salade / walnoot / knoflook / aceto balsamico / rozemarijn croutons / vene cress

    • Carpaccio

      12,25

      carpaccio van runderlende / pestodressing / frisse salade / kaasstengel / pijnboompitjes / rode ui / spekjes / zongedroogde tomaat / oude kaas

    • Paling / Zalm

      12,75

      gerookte paling / gerookte zalm / saffraan mayonaise / dille / cresson / zoetzure pepertjes / avocado op 2 manieren / brioche toast / vene cress

    • Kabeljauw / Argentijnse Garnalen

      12,00

      kabeljauw / gebrande Argentijnse garnalen / spinaziepesto / jonge veldsla / dille / olijfolie / karnemelk / zoetzure tomaatjes

    • Japanse Steak Tataki

      14,50

      Gemarineerde runderlende / teriyakisaus / wasabimayonaise / zeewiersalade / gember strips / shiitake / sesamzaadjes / rode ui / norichips

    • Salade Caprese 2.0

      11,50

      mozzarella / tomaat / pijnboompitjes / tomatensalsa / rookolie / rucola cress / peper / tomatenschuim

    • Warme voorgerechten

    • Coquille / Pata Negra

      14,50

      coquilles / pata negra / bloemkool op 2 manieren / pijnboompitjes / vene cress

    • Pikante Ossenhaaspuntjes

      13,50

      ossenhaaspuntjes / licht pikante saus / champignons / ui / cashewnootjes / wasabi kroepoek

    • Scampi's Piri Piri

      13,50

      scampi’s / rode pepertjes / knoflook / olijfolie / rode ui / prei / peterselie

    • Soepen

      (alle voorgerechten en soepen worden geserveerd met royaal brood en diverse soorten boter)

    • Tomaten

      5,75

      tomatensoep / verse selderij / room / echte ballen

    • Grootmoeders Groentesoep

      6,25

      rundsoep / groente / selderij / vlees / echte ballen / piccalilly

    • Schaaldieren

      9,75

      krachtige schaaldierensoep / coquille / garnalen / rouille / bieslook / croutons

    • Paddenstoel

      7,75

      paddenstoelensoep / room / bospaddenstoelen / bosui / notencrumble

    • Soepentrio

      8,75

      Combinatie van drie soepen van onze menukaart of het menu “Du Chef” met een vers afgebakken mini tomatenbroodje.

    • Vegetarische hoofdgerechten

    • Tarte tatin / Geitenkaas

      14,50
      21,50

      roomboter bladerdeeg / geitenkaas kruimels / oerwortel / groene kruiden / beurre blanc / five spice / rookolie

    • Truffelrisotto / paddenstoelen

      15,50
      22,75

      truffelrisotto / paddenstoelen / Parmezaanse kaas / gepofte tomaat / sjalotjes

    • Oosterse Curry

      13,50
      19,50

      gele curry / witte kool / zoetzure pepertjes / komkommer / jonge veldsla / naanbrood

    • Vis hoofdgerechten

      (Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en begeleidend aardappel en groentegarnituur)

    • Zalm

      22,00

      zalm / tomaten risotto / gepofte tomaat / schaaldierensaus

    • Scampi's

      24,25

      gemarineerde scampi’s / noedels / wakame / bosui / geroosterde sesamzaadjes / knoflook

    • Zeetong (± 400 gram)

      33,50

      zeetong / roomboter / bearnaisesaus
      (Indien u het wenst wordt de zeetong aan tafel voor u gefileerd)

    • Dorade

      21,75

      op de huid gebakken doradefilet / doperwt op 2 manieren / salsa verde

    • Vlees hoofdgerechten

    • Spareribs

      18,50

      zoet pittig geglaceerde spareribs / chilimayonaise / oerfriet

    • Schnitzel

      17,50

      Op grootmoeders wijze bereide schnitzel / champignons / spek / uitjes / champignonsaus

    • Bavette / Pulled beef

      22,75

      Australische bavette / runderplukvlees / bereidingen van bospeen / saus van Sambai azijn

    • Oosterse Surf en Turf

      23,75

      ossenhaaspuntjes / licht pikante saus / champignons / ui / cashewnootjes / wasabi kroepoek / scampi’s / rode pepertjes / knoflook / olijfolie / rode ui / prei / peterselie

    • Tournedos

      23,50
      26,50
      26,75
      29,75

      (Keuze uit 150 of 180 gram)

      Hollandse runderhaas (naar eigen keuze gebakken) / pepersaus

      23,50 / 26,50

      of

      licht gesmolten eendenlever / Madeirasaus / truffel / grof gemalen peper

      26,75 / 29,75

    • Buikspek / Argentijnse garnaal

      22,75

      krokant gebakken gegaard buikspek van Hollands scharrelvarken / gebrande Argentijnse garnaal / hoi-sin / five-spice / bosui op 2 manieren

    • Runder Ribeye

      23,00

      (250 gram)

      ribeye / knoflookboter / rode ui

    • Picanha

      21,75

      picanha op 2 manieren / rosé gebakken / plukvlees / beef jus / 2 bereidingen van ui

    • Scharrelkip

      22,75

      3 bereidingen van bout, vleugel en filet van Hollandse scharrelkip / groene asperges / kastanjechampignons / paddenstoelensaus

    • Nagerechten

      Wij serveren de met een * aangeduide desserts met echte slagroom en passend garnituur voor

    • Valrhona Chocolade *

      7,00

      warm chocolade lava taartje / vanillesaus / frambozensorbet / kletskoppen

    • Hollands Glorie *

      7,00

      kaneel / stroopwafel / appel / advocaat / zoethout / speculaas / boerenjongens / hazelnoot

    • Vijgen / Sinaasappel

      7,00

      vijgen tarte tatin / sinaasappel / bloedsinaasappelijs / honing / walnoten / chocolade crumble

    • Sorbet Den Driehoek *

      7,00

      twee soorten sorbetijs / softijs / seizoensfruit / vruchtensaus / yoghurtlikeur

    • Nougatine *

      7,00

      nougatine schuimtaartje / nougat / hazelnootcrumble / roomijs van gezouten karamel / Latte Macchiato

    • Dame Blanche *

      7,00

      boerenroomijs / warme chocoladesaus / chocoladekrullen

    • Koffie of Thee compleet *

      7,00

      kopje koffie of thee / glaasje huislikeur / bonbons / ijscreatie

    • Mini Drieluik

      4,50

      Voor wie nog wil nagenieten van een klein dessert, serveren we een bordje met drie kleine verrassingen ook ideaal te combineren met een kopje koffie of thee.

    • Oreo

      4,50

      Voor de kinderen hebben we een verrassend kinderdessert bestaande uit: Oreoroomijs / Oreo’s / Oreocrumble / slagroom / kinderverrassing.

    • Tiramisu 2.0

      7,00

      tiramisuschuim / koffiecrumble / mascarpone ijs / Tia Maria / chocolade

x


Voor alle wensen wat betreft allergenen verwijzen wij u graag naar onze met zorg samengestelde ‘Allergenen Menukaarten’. Op deze kaarten staan alle wettelijk bepaalde allergenen nauwkeurig omschreven. Ook hebben we een eigen receptenmap waarin alle gerechten uitgewerkt zijn met een omschrijving van de ingrediënten.

Voor alle vragen over allergieën kunt u natuurlijk altijd terecht bij onze medewerkers. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.