Menu Du Chef

Naast onze menukaart serveren wij voor u een Menu du Chef!

  • tweegangenmenu met keuze uit een voor- en hoofdgerecht: 20,50 euro
  • driegangenmenu met keuze uit een voor-, hoofd- en nagerecht: 24,75 euro
    • Voorgerechten

    • Vistrio

      gerookte zalmtartaar / Hollandse garnalen cocktail / mosterdsoep / saffraanmayonaise / rode ui / furikake

    • Vleestrio

      carpaccio / Oosters bereidde kalfsfilet / mosterdsoep / truffelmayonaise / rucola salade / teriyakisaus / zeewier / spekjes

       

      Of:

    • Hoofdgerechten

    • Diamanthaas

      Runderfilet / Chimichurri / olijfolie / knoflook / oregano

       

      Of:

    • Vispannetje

      zalm / witvis / rivierkreeft / scampispies / prei / kreeftensaus

    • Desserts

    • MonChou

      MonChou mousse / kersen / bastogne / yoghurtijs / slagroom

x