Menu Du Chef

Naast onze menukaart serveren wij voor u een Menu du Chef!

  • tweegangenmenu met keuze uit een voor- en hoofdgerecht: 20,50 euro
  • driegangenmenu met keuze uit een voor-, hoofd- en nagerecht: 24,75 euro
    • Voorgerechten

    • Carpaccio / Ossenstaart bouillon

      Carpaccio / pesto / truffelmayonaise / bieslook / oude kaas / boeren spekjes / ossenstaartbouillon / amandel / bieslook

       

      Of:

    • Zalm / Mosterdsoep

      gepekelde zalm / saffraanmayonaise / komkommer parels / zoetzure pepertjes / mosterdsoep / bieslook / zalmeitjes

    • Hoofdgerechten

    • Kabeljauw

      op de huid gebakken kabeljauwfilet / roergebakken spinazie / sjalotjes / zachte kerriesaus / kruidenolie

       

      Of:

    • Ossenhaaspuntjes

      ossenhaaspuntjes / champignons / ui / cashewnootjes / licht pikante saus / wasabi kroepoek

    • Desserts

    • Aardbeien Romanoff

      aardbeien roomijs / aardbeien / aardbeien topping / Romanoffsaus / slagroom

x