Menu Du Chef

Naast onze menukaart serveren wij voor u een Menu du Chef!

  • tweegangenmenu met keuze uit een voor- en hoofdgerecht: 29,50 euro
  • driegangenmenu met keuze uit een voor-, hoofd- en nagerecht: 34,50 euro
    • Voorgerechten

    • Carpaccio

      carpaccio van runderlende / pesto of truffelmayonaise / rucola

      pijnboompitjes / rode ui / spekjes / oude kaas

    • Gemarineerde Zalm

      zalm / dille / komkommer / mierikswortel / radijs / kruiden

       

      Of:

    • Hoofdgerechten

    • Koolvis

      koolvisfilet / aardappel / vissaus / kruiden olie

    • Pikante Ossenhaaspuntjes

      ossenhaaspuntjes / licht pikante saus / champignons / ui / cashewnootjes / wasabi kroepoek

       

      Of:

    • Desserts

    • Sorbet Den Driehoek

      vers fruit / softijs / sorbetijs / slagroom

x