Openingstijden Restaurant Den Driehoek

 

Reguliere openingstijden restaurant

Maandag  Gesloten*
Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m zaterdag: Vanaf 17.00 uur
Zondag*: Vanaf 12.00 uur

Op zondagochtend is ons café speciaal voor wandelaars, fietsers, mountainbikers en motorrijders om 09.30 uur geopend!

* Eten op maandag?

Bent u met een groep van minimaal 15 personen en wilt u graag op maandagavond eten? Ook dat is mogelijk bij Restaurant Den Driehoek. U dient hiervoor wel telefonisch te reserveren. Dat kan door te bellen naar 073 - 532 1862 of 06 - 537 096 55.


Het café en onze snackbar zijn op maandag wel geopend.

>> Openingstijden Café Den Driehoek

>> Openingstijden Snackbar


Openingstijden keuken
Onze keuken is geopend tot 21.00 uur. 

U kunt tot 21.00 uur bestellen en daarna op uw gemak tafelen en naborrelen.


Reserveren? Bel ons:
Telefoon: 073 - 532 18 62
Mobiel: 06-53709655


Speciale wensen of bijzonderheden
Indien u speciale wensen of andere bijzonderheden heeft kunt u dit aan ons doorgeven, u kunt hiervoor bellen of via de e-mail contact met ons opnemen.

Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een 3 gangen Menu du Chef!


Voorgerecht

“Winterpalet”
Creatie van plakjes gepekelde en licht gerookte wildzwijn buikrollade met gekonfijte knoflook geserveerd op een salade van bietjes, rode ui, geitenkaas en boerenspekjes en een siroop van honing en rode bieten


Of:


“Goulashsoep”
Lichtpikante goed gevulde winterse Goulashsoep geserveerd met een spiesje van chorizo worstjes en een paprikabroodje


Hoofdgerecht

Op de huid gebakken mul filets in combinatie met een garnalen kroketje geserveerd op een bedje van gestoofde prei met gemarineerde tomaat en een warme zeewierdressing


Of:


“Pulled Porc”
Rose gebakken varkenshaas medaillon in combinatie met zacht gegaarde Pulled Porc geserveerd op een stampotje van aardappel met zuurkool en een saus van winter bockbier


Dessert

“Nougatine”

Nougatine ijstaartje in combinatie met mousse van grandberries geserveerd met crumble van hazelnoot en chocolade


 

De prijs voor dit 3 gangen menu: € 22,50