Openingstijden Restaurant Den Driehoek

 

Reguliere openingstijden restaurant

Maandag  Gesloten*
Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m zaterdag: Vanaf 17.00 uur
Zondag*: Vanaf 12.00 uur


Op zondagochtend is ons café speciaal voor wandelaars, fietsers, mountainbikers en motorrijders om 09.30 uur geopend!


* Eten op maandag?

Bent u met een groep van minimaal 15 personen en wilt u graag op maandagavond eten? Ook dat is mogelijk bij Restaurant Den Driehoek. U dient hiervoor wel telefonisch te reserveren. Dat kan door te bellen naar 073 - 532 1862 of 06 - 537 096 55.


Het café en onze snackbar zijn op maandag wel geopend.

>> Openingstijden Café Den Driehoek

>> Openingstijden Snackbar


Openingstijden keuken
Onze keuken is geopend tot 21.00 uur. 

U kunt tot 21.00 uur bestellen en daarna op uw gemak tafelen en naborrelen.


Reserveren? Bel ons:
Telefoon: 073 - 532 18 62
Mobiel: 06-53709655


Speciale wensen of bijzonderheden
Indien u speciale wensen of andere bijzonderheden heeft kunt u dit aan ons doorgeven, u kunt hiervoor bellen of via de e-mail contact met ons opnemen.

Menu du Chef

SPECIAAL AANBEVOLEN 

Naast onze menukaart serveren wij voor u een 3 gangen Menu du Chef!


Voorgerecht

“Zalm duo”
Combinatie van gerookte zalm en tartaar van verse zalm geserveerd tussen broodcroutons begeleid door zeewiersalade met kappertjes, tomatensalsa en curry van gele peper 


Of:


“Aspergesoep”
Romige aspergesoep geserveerd met reepjes ham, gekookt ei, groene asperges en bieslook


Hoofdgerecht

Gebakken mootje van heilbotfilet in combinatie met gefrituurde groene asperge 
geserveerd op een bedje van pasta met tomaatjes, spinazie, pesto en rivierkreeftjes


Of:


“Kalfs Rib-eye”
Rose gebakken malse kalfs-ribeye van het “Joviander” kalf geserveerd met peterselie-knoflookboter, gefrituurde uienringen en gedroogde uitjes


Dessert

“Bosbes Cheesecake”

Puntje taart van romige cheesecake bereidt met limoen en bosbessen geserveerd met een bolletje ijs van cheesecake met citroen, bosbessen en bosbessenschuim


De prijs voor een 2 gangenmenu met keuze uit een voor- en een hoofdgerecht: €20,50


De prijs voor het 3 gangenmenu met keuze uit een voor- en een hoofdgerecht, en het dessert: €24,75