13-03 Goederen en dienstenveiling voor onderzoek naar Kanker

Veel mensen zagen machteloos hun naasten tegen deze rotziekte vechten.. en helaas verloren teveel mensen hun dierbare door deze ziekte. Ik ook. Op 4 oktober 2015 verloor ik mijn moeder aan de gevolgen van (borst)kanker. Veel te vroeg en na een oneerlijke, niet te winnen strijd. Daarom wil ik iets doen!

Het idee is simpel! Meer onderzoek, minder kanker. En onderzoek, dat kost natuurlijk geld.

Op 13 Maart organiseren we daarom een veiling tegen kanker. De opbrengst van de veiling schenken we aan de “Antoni Van Leeuwenhoek Foundation”. DE Foundation die strijd tegen kanker! Kunnen we ook op jouw steun rekenen?
Tot dan.

Lees mijn verhaal op www.ironnicky.nl.
Naast deze veiling ga ik ook een volledige ironman zwemmen/fietsen/lopen en uiteindelijk finishen!