Kerst menukaart

Kerst- en Nieuwjaarsarrangement

Speciaal voor tijdens de feestdagen serveren wij voor u een feestelijke a la carte kaart met speciale gerechten die passen bij de warme dagen van Kerstmis en Nieuwjaar.

Deze gerechten serveren we van 26 december 2018 t/m 1 januari 2019.

RESERVEREN
Voor vragen en reserveringen kunt u contact met ons opnemen.

    • Koude kerst voorgerechten

      Alle voorgerechten en soepen worden geserveerd met diversen soorten brood en kruidenboters

    • Boerenkool / Geitenkaas

      13,50

      Krokant gebakken burgertjes van boerenkoolstamppot met licht gesmolten geitenkaas geserveerd met een kruidencrème, walnoten en tijmhoningsaus

    • Bospaddenstoelensoep

      7,50

      Romige soep van diverse soorten wilde paddenstoelen en een vleugje kerrie geserveerd met een laagje mosterdroom, notentapenade en krokant gebakken knoflookcroutons

    • Carpaccio

      11,50

      Op Italiaanse wijze geserveerde carpaccio van runderlende met pestodressing begeleid door pijnboompitjes, rode ui, gemarineerde tomaat, oude kaas en een huisgebakken kaasstengel

    • Gamba's in smoking

      16,50

      Met licht rookspek omwikkelde gamba’s uit de oven, geserveerd met puree en een warme zeewierdressing

    • Gerookte Kip

      10,75

      Winterse salade geserveerd met gerookte kipfilet, diverse soorten nootjes, geitenkaas en ananas

    • Goulashsoep

      6,50

      Lichtpikante, goed gevulde Goulashsoep geserveerd met een spiesje van chorizo worstjes en een paprikabroodje

    • Kalf met Eendenlever

      12,75

      Salade van rosé gebakken kalfsfilet en plakjes eendenleverpaté geserveerd met roergebakken oesterzwammen en truffelmayonaise

    • Pulled Porc

      10,50

      Taartje van Pulled Porc met truffel en bosui geserveerd tussen broodcroutons begeleid door piccalillysaus, uienchutney, bieslook, boerenspekjes en Amsterdamse uitjes

    • Scampi's

      13,50

      Op Oosterse wijze bereidde spies met gemarineerde  scampi’s in tempura geserveerd op een frisse salade met Hollandse garnalen met zeewier en saffraanmayonaise

    • Soepentrio

      8,50

      Combinatie van drie van bovenstaande soepen geserveerd met een vers afgebakken mini tomatenbroodje

    • Tomatensoep

      5,50

      Heerlijke tomatensoep met room en echte ballen uit eigen keuken

    • Zalm met Garnalen

      11,50

      Combinatie van gerookte zalm op rucolasalade en cocktail van Hollandse garnalen geserveerd met rode grapefruit, limoenmayonaise en zeewierkoekje

    • Zeeman's schuitje

      13,50

      Romige kreeftensoep met coquilles en Hollandse garnalen geserveerd met spies van gebakken scampi’s begeleid door rouille en krokant gebakken broodcroutons

    • Vis, Vega, Vlees en wild Kersthoofdgerechten

      Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en begeleidend aardappel en groentegarnituur. Bij de hoofdgerechten met een • gemerkte gerechten kunnen ook als warm voorgerecht worden geserveerd

    • Voor alle vragen over wensen met betrekking tot o.a. diëten, gluten, allergieën of vegetarische gerechten kunt u uiteraard bij onze mensen van de bediening terecht en zij zullen u zo goed mogelijk adviseren.

      Ook geven ze u graag wat meer advies of informatie over onze wijnkaart

    • Bavette / Pulled beef

      21,00

      Combinatie van rosé gebakken Ierse bavette en gestoofd runder plukvlees begeleid door aardappelpuree met notentapenade en rode wijnsaus met sjalotten

    • Chef's Zalm

      21,50

      Met olijfolie in de oven gegaarde verse zalm met gesmolten mozzarella geserveerd op aardappelpuree met gegratineerde mosselen en een zachte kreeftensaus met rivierkreeftjes, mosselen en garnalen

    • Hazenpeper ●

      22,50
      ●13,50

      Roombotersoes gevuld met verfijnde Hazenpeper, geserveerd met notentapenade en veenbessencompôte

    • Hert

      26,00

      Rosé gebakken hertfilet geserveerd een saus van rode Port met veenbessen begeleid door een gepoft kaneel appeltje en gefrituurde rozemarijn

    • Kabeljauw / Scampi's

      22,75

      Op de huid gebakken kabeljauwfilet in combinatie met een spiesje van gemarineerde scampi’s geserveerd op aardappelpuree en een witte wijnsaus

    • Kalfsduo

      26,00

      Combinatie van Kalfshaasbiefstuk en krokant gebakken zwezerik geserveerd met een romige cognacsaus en cantharellen

    • Ossenhaaspuntjes ●

      22,50
      ●14,50

      Op Oosterse wijze roergebakken ossenhaaspuntjes met gebakken champignons, ui en cashewnootjes geserveerd in een licht pikante saus begeleid door huisgebakken wasabi kroepoek

    • Ricotta met Spinazie ●

      19,50
      ● 13,50

      Cannelloni gevuld met ricotta en spinazie, geserveerd in tomatensaus met gebakken trostomaatjes en een bearnaisesaus

    • Schnitzel

      15,50

      Op grootmoeders wijze bereidde schnitzel geserveerd op gebakken champignons met spek en uitjes begeleid door een champignonroomsaus

    • Surf en Turf

      24,75

      Een verrassende combinatie van biefstuk van de haas en een krokant gebakken gamba in smoking geserveerd met een krachtige saus van rode Port met een vleugje knoflook en Teriyaki

    • Tournedos Rossini

      150 gram
      26,50
      180 gram 29,50

      Botermalse biefstuk van Hollandse runderhaas (naar eigen keuze gebakken) begeleid door plakken licht gesmolten eendenlever en Maderasaus geparfumeerd met truffel

    • Zeeduivel / Krab

      24,50

      Oosterse combinatie van zeeduivel en krab met licht gerookte knoflook geserveerd in een pannetje met linzen en oesterzwammen begeleid door wasabi chips

x