Afhaalgerechten

Navigeren naar:

    • Afhaal voorgerechten

      Bij alle voorgerechten kunnen we tegen een meerprijs stokbrood en kruidenboter serveren

    • Vispalet

      9,25

      Groene salade met gerookte paling, gerookte zalm, gerookte forel, krabsalade en Hollandse garnalen geserveerd met mosterd-dilledressing

    • Cocktail Duo

      8,75

      Combinatie van 2 cocktails van Hollandse garnalen en rode zalm geserveerd met cocktailsaus en een frisse salade

    • Carpaccio

      9,25

      Op Italiaanse wijze bereidde carpaccio van runderlende met naar keuze pestodressing of truffelmayonaise geserveerd met pijnboompitjes, rode ui, gemarineerde tomaat, oude kaas

    • Kippenreepjes

      8,75

      Maaltijdsalade gevuld met roergebakken reepjes kipfilet met gebakken ui, champignons en paprika geserveerd met diverse soorten noten, ananas en chilisaus

    • Vegetarische salade kaas

      9,50

      Vegetarische groene salade met boerenbrie, parels van geitenkaas en geraspte oude truffelkaas geserveerd op een salade met walnoten, grove mosterd, boerenbroodcroutons en honingdressing

    • Bospaddenstoelen

      9,50

      Romige truffelpasta gevuld met roergebakken paddenstoelen en notentapenade geserveerd met gesmolten mozzarella en tijmhoning

    • Afhaalsoepen

      Bij alle soepen serveren we stokbrood met kruidenboter

    • Tomatensoep

      5,00

      Heerlijke tomatensoep uit eigen keuken geserveerd met verse selderij, room en echte ballen

    • Paddenstoelensoep

      6,00

      Lichtgebonden paddenstoelensoep met ringetjes bosui en een laagje room

    • Schaaldierensoep

      8,50

      Krachtige schaaldierensoep met garnalen, bieslook, rouille en broodcroutons.

    • Afhaal vis hoofdgerechte

      Alle hoofdgerechten serveren we met frietjes of gebakken aardappelen, 1 soort warme groenten en een schaaltje rauwkost

    • Chef's Zalm

      18,50

      Met olijfolie in de oven gegaarde verse zalm met gesmolten mozzarella geserveerd op een zachte kreeftensaus met rivierkreeftjes, mosselen en garnalen

    • Corvina

      19,50

      Mootje op de huid gebakken corvina filet geserveerd met pistache nootjes, 2 soorten bloemkool en een romige bieslooksaus

    • Scampi's

      21,00

      In pikante olie gebakken gemarineerde scampi’s geserveerd op romige pasta met zeewier, bosui, geroosterde sesamzaadjes en chilisaus

    • Afhaal vleeshoofdgerechten

      Alle hoofdgerechten serveren we met frietjes of gebakken aardappelen, 1 soort warme groenten en een schaaltje rauwkost

    • Schnitzel

      14,50

      Op grootmoeders wijze bereide schnitzel geserveerd op gebakken champignons met spek en uitjes begeleid door een champignonroomsaus

    • Spare-Ribs

      16,00

      Overheerlijke zoet-pittig geglaceerde spare-ribs uit eigen keuken geserveerd met chilimayonaise

    • Varkenshaas

      17,50

      Rosé gebakken medaillons van varkenshaas omwikkeld met plakjes spek geserveerd op aardappelpuree en een romige cognacsaus

    • Ossenhaas puntjes

      18,50

      Op Oosterse wijze roergebakken ossenhaaspuntjes met gebakken champignons, ui en cashewnootjes geserveerd in een licht pikante saus begeleid door vers afgebakken kroepoek

    • Biefstuk

      19,50

      Botermalse biefstuk van Hollandse runderhaas geserveerd met een zachte peperroomsaus

X

Afhalen tijdens openingstijden restaurant

Deze gerechten zijn af te halen tijdens de reguliere openingstijden van ons restaurant:

Maandag Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m zaterdag: 17.00 – 21.00 uur
Zondag: 12.00 – 21.00 uur

Alvast je bestelling doorgeven? Bel dan naar 073 532 18 62